Magányos emberek! Ti mivel ütitek el az időt? Mit csináltok szabadidőtökben?
Ismerek egy ember ,aki teljesen egyedül volt:
elkezdett taekwondo-zni és a végén mester lett, most van egy csomó tanítványa és ő a király :) yeah!
Végre itt olyan emberek vannak, akik otthon is - de végeredményben nem az OTTHON a kulcsszó, hanem az EGYEDÜL - jól el tudják tölteni az időt.
Azt hittem, én vagyok ezzel szinte egyedül, meg egy-két barátnőm.
De még Apám - nem Ő nevel - se fogad el ilyennek...
Szóval, van családom, ha már csak kicsi is, meg barátaim, de azért hadd válaszoljak.
A barátaim vagy sokszor elutaznak vidékre, vagy vidékiek, vagy ők is otthonülősek. Meg én is.
Annyira sok szabadidőm nincs. De akkor a neten híreket olvasgatok, fórumozok és kicsit játszom Zynga játékokkal.
Ha több időm van, akkor elmegyek sétálni (zene+elgondolkozás) vagy kocogni, bringázni esetleg úszni. Szeretek még a Duna-partra vagy egy hídra, vagy egy parkba menni - pesti vagyok -, és ott sétálni, fotózni.
Nekem ez a pihenés, nem elsősorban a mozi, színház, esetleg buli, kocsma.
Igen, ezekre is igényem van!!
De nem ezek az elsődleges módjai a kikapcsolódásomnak, hanem a fentebb felsoroltak.
18/L
nagymamám testvére 81 éves, egyedül él. világ életében sosem ment férjhez, gyerekei nem születtek, sosem segített be nagymamámnak, másoknak sem.
ő a munkájának élt, csak és kizárólag.
tíz éve még visszajárogatott önkéntesként, meg beszélgetni, felkereste az ismerőseit, de aztán lemondott róluk, most tényleg magányos. és minket sem keres, hiába hívjuk fel, nem nagyon érdekli.
na ő többnyire tévét néz [legalábbis állandóan be van kapcsolva], előfizetett két-három magazinra, újságokra, azt olvassa, rejtvényt fejt éjjel-nappal, pulóvereket köt magának, néha átmegy a szomszéd nagyothalló nénihez és jól összeszidja.
elég jól meglehet magában. nem is bírná ki másokkal együtt az életet. (egyszer laktam nála egy hétig, két nap után már parancsolgatott és zavarta, hogy más is van rajta kívül a konyhában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!