Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt folyton a...

Miért csinálja ezt folyton a párom testvére?

Figyelt kérdés

Mindig mikor ott vagyok, soha nem néz rám, mindig kerüli a tekintetem, és ha kérdezek tőle akkor is max.egy ezredmásodpercig néz rám. Ha társaságban vagyunk, akkor se hozzám beszél ha én kérdezek.

Feltűnően kerüli,hogy rám nézzen.

Egyszerűen nem értem. Engem nagyon zavar, már párommal több éve együtt vagyunk mégis úgy érzem,hogy ez nem teljesen normális.

Ennyire utálhat, vagy ennyire nem tudott engem még elfogadni? de szerintem ez akkor sem indok arra,hogy ennyire ignoráljon,ha kérdezek akkor se..Párom se kedveli az ő barátnőjét, mégis tud beszélni hozzá, ha úgy adódik. Nagyon zavaró.

2019. aug. 27. 12:16
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Teljesen igazad van :)

Rettentő borzasztó ember vagyok

2019. aug. 27. 20:06
 22/24 anonim ***** válasza:

Ez nem az hogy tetszel neki!

Ha tetszenél neki, nem venne semmibe! Akkor sem ha zavarban van!

A férjem huga vesz ennyire engem semmibe, mindegy volt hogy van e valakije vagy sem... Nárcisztikus én szerintem, mert mindenkivel amit csinál ahogy csinál, amiket tesz minden arra utal. S emiatt engem "csenddel ver", s mostanában a bátyját is, az én férjemet semmibe veszi.

De engem már régóta! Amióta megkérte a kezem! Ott totál elvágták. Azelőtt még legalább ha kínnal is de válaszolt, de sosem kérdezett! Utána nem nézett rám, ha kérdeztem tőle levegőnek nézett nem válaszolt! Amikor mindenki ott volt, mindenkit kínált pl csokiból de engem nem! Én ott se voltam számára! S folyamatosan ellenem áskálódik miközben ő állítólag leszar... Bármelyik esküvői képünket megnéznéd, egyiken sem néz rám vagy felém! Egyen sem! Mindig másfele!

2019. aug. 28. 09:06
 23/24 A kérdező kommentje:

Hát szerintem ez akkor is tahóság,mivel én nem követtem el ellene semmit... A testvére ellen se,meg amúgy ők sem egy tökéletes pár.

Egyébként ennyire azért nem durva a helyzet,hogy nem kínál meg csokival. :D

Akik meg azt írják,hogy örömködök...hát szívesebb olvassa az ember azt,hogy "bejövök neki",mint hogy utál. Nem jelenti azt,hogy arra is vágyom.... A párom nála sokkal de sokkal jobb! Semmiért sem tenném ezt kockára. De köszönöm a sok "jóindulatú" embert :D

Családcentrikus és társasági ember vagyok, és kicsit rosszul viselem azt,ha ennyire ignorálnak... Legyen az pasi vagy nő.

Egyébként köszönöm a válaszokat!

2019. aug. 28. 10:33
 24/24 anonim ***** válasza:

Te is nézd levegőnek! Rá sem nézz, mintha ott sem lenne!

Ne szólj hozzá!

Csináld azt amit ő!

Egyébként...

A párod megkérdezte már tőle, hogy mit bunkózik ilyen módon? Mert amíg kérdőre sem vonja a párod aki a testvére, azt látja hogy nézd már, bármit megtehetek...

Nem véd meg? Mindenki természetesnek veszi ezt a viselkedést?

Az utolsó válaszoló vagyok és hát az én férjem bizony totál elfogadta hogy ó hát az ő testvére kb egy bunkónak született ő ilyen és kész... Nagyon megsínylette a kapcsolatunk és én aki nem tudtam magam túl tenni, hogy minden esszerű ok nélkül semmibe vesznek, ráadásul ezt mindenki elfogadta és természetes dolognak tekinti mint hogy feljön a nap...

2019. aug. 28. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!