A nővérem folyton irogat facebookon szia, mi újság üzeneteket. Hogy írjam meg neki, hogy nem akarok folyton ezekre a hülyeségekre visszaírni?
Van, hogy egy nap 12 órázok, és van magánéletem, minden egyéb, nincs kedvem mindig a hülye üzeneteire válaszolgatni...
"Szia, hogy vagy?"
Szia, mi újság?
DE így csak ennyit.
Önmagáról csak akkor ír ha én írok neki, szia, velem ez és ez történt ma, szar a kedvem. Itt pesten meleg az idő.
És k-rva idegesítő már fél éve ezt csinálja, belefáradtam, mindig a szia, hogy vagy? üzeneteire válaszolgatni.
Kiskoromtól fogva rühellem a szia, hogy vagy kérdést, mikor a barátaim folyton ezzel jöttek msn messengeren.
Mit csináljak??
(a haverjaim tudják rólam hogy falramászom ettől a kérdéstől és hogy a világból ki lehet kergetni a szia, mizu? Szia, mi újság? kérdésekkel.)
Hogy lehetne megmondani a nővéremnek hogy semmi kedvem válaszolgatni ezekre a hülye üzenetekre?
25/l
Te is pályázhatsz a világ legjobb testvére címre.
25 év alatt nem sikerült megismerni a nővéredet? A kommunikáció valóban nem az erősséged, ha ennyit nem tudsz megbeszélni a testvéreddel.
Te is írogass neki ilyen kérdéseket minden nap, ahányszor csak lehet. Én tuti ezt tenném. Egyszer majdcsak észreveszi magát.
Egyébként megértelek, én is a hajamat tépem az ilyen kérdésetől...
Nálam is hasonló volt a helyzet annyival kiegészülve hogy egy igazi büdös gyökér is volt mellé. Mintha nem is egy anyától lennénk. Én elküldtem melegebb éghajlatra azóta csak anyámtól tudom hogy egyáltalán él-e még.
Legegyszerűbb egyenesen megmondani neki hogy téged ez zavar inkább írjon ritkábban de akkor valami értelmeset.
Igen a monoton kérdései uncsik.
De azért örülhetnél is neki,hogy gondol rád és szeret téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!