Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nővérem folyton irogat...

A nővérem folyton irogat facebookon szia, mi újság üzeneteket. Hogy írjam meg neki, hogy nem akarok folyton ezekre a hülyeségekre visszaírni?

Figyelt kérdés

Van, hogy egy nap 12 órázok, és van magánéletem, minden egyéb, nincs kedvem mindig a hülye üzeneteire válaszolgatni...

"Szia, hogy vagy?"

Szia, mi újság?

DE így csak ennyit.

Önmagáról csak akkor ír ha én írok neki, szia, velem ez és ez történt ma, szar a kedvem. Itt pesten meleg az idő.

És k-rva idegesítő már fél éve ezt csinálja, belefáradtam, mindig a szia, hogy vagy? üzeneteire válaszolgatni.

Kiskoromtól fogva rühellem a szia, hogy vagy kérdést, mikor a barátaim folyton ezzel jöttek msn messengeren.

Mit csináljak??

(a haverjaim tudják rólam hogy falramászom ettől a kérdéstől és hogy a világból ki lehet kergetni a szia, mizu? Szia, mi újság? kérdésekkel.)

Hogy lehetne megmondani a nővéremnek hogy semmi kedvem válaszolgatni ezekre a hülye üzenetekre?

25/l

2019. júl. 1. 21:40
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
68%
Szia kérdező, hogy vagy?😀
2019. júl. 2. 02:18
 12/36 anonim ***** válasza:
64%

Szia,hogy vagy?

Amúgy gyökérség amit csinálsz és ahogy reagálsz... 😑

2019. júl. 2. 04:43
 13/36 anonim ***** válasza:
56%
Remélem majd hasonlóképp reagál ha bajban leszel és kellene a segítsége, mint te most. Önző vagy.
2019. júl. 2. 05:40
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Én megértelek, velem egy ismerős csinálja ezt, de úgy, hogy ha én írok neki, ő utána max egy like-jelet küld, magáról max annyit ír, hogy "semmi különös". Ennyi, nem több. Én is besokalltam, és a kérdéseire már én is cska annyit írok, hogy "nincs semmi különös, és Veled?" . Aztán nem válaszol, ezzel el is ül az egész "beszélgetés".

Én nem pazarlom az időmet arra, hogy másokat szórakoztassak, amikor unják magukat, de beszélgetni, vagy magukról hírt adni eszük ágában sincs. Pont olyna értéken kell kezelni a dolgot, mint ők. Le kell sz...ni!

2019. júl. 2. 06:46
 15/36 anonim ***** válasza:
88%
Kapcsold ki a chat funkciót. Nekem sincs bekapcsolva, én utálom, nem is ír senki. Ha nagyon el akar valaki érni, akkor úgyis felhív.
2019. júl. 2. 06:55
 16/36 anonim ***** válasza:
47%
Gáz vagy. Ha majd neked lesz szükséged rá, remélem le fog rázni! Önző majom.
2019. júl. 2. 07:00
 17/36 anonim ***** válasza:
67%

De állati frusztrált a legtöbb válaszoló..... Ez nem a szeretetről szól, mielőtt még többen tolnák az érzelmi zsarolós dumát, hanem hogy ha nincs alapból olyan kapcsolatuk, hogy BESZÉLGESSENEK, állati fárasztó naponta az ilyen kérdés, mivel nem lesz belőle minőségi beszélgetés.

Elárulom, hogy akivel beszél az ember RENDSZERESEN, ott nem kell a sziamizu, mert a beszélgetésből ezek kiderülnek a dolgok, hogy kivel mi van.

Én megmondanám neki, hogy jól esik az érdeklődés, de nem tudsz ezekre általában mit írni, melózol, zajlik az élet és kész, ha van valami, majd elmeséled.

2019. júl. 2. 07:25
 18/36 Alain Delon ***** válasza:
65%
Te is csinálhatsz ilyen sablonválaszokat, hogy "Jól. És te?", vagy "A szokásos, és te?". De az "és te?" legyen benne, hogy te is idegesítsd valamivel.
2019. júl. 2. 07:45
 19/36 anonim ***** válasza:
43%

Már bocs, de te most kajára azon besérültél, hogy a nővére érdeklődik felőled??

Fantasztikus testvér kapcsolat lehet a tiétek, mit ne mondjak!

Ha nincs kedved válaszolgatni, akkor ne válaszolgass, majd észreveszi, hogy szrsz a családi kapcsolatra. Csak aztán nehogy a segítségére legyen szükséged egyszer...

2019. júl. 2. 08:09
 20/36 anonim ***** válasza:
52%

"Ez nem a szeretetről szól, mielőtt még többen tolnák az érzelmi zsarolós dumát, hanem hogy ha nincs alapból olyan kapcsolatuk, hogy BESZÉLGESSENEK, állati fárasztó naponta az ilyen kérdés, mivel nem lesz belőle minőségi beszélgetés"

Ha a kérdező gyökérkedik, pedig láthatóan keresik vele a kontaktot, persze, hogy nem lesz olyan a kapcsolatuk, hogy beszélgessenek.

Ezt vajon észreveszi-e Ms. Jajmármegintsziahogyvagy, vagy csak személyes sértésként éli meg, hogy a testvére kapcsolatot próbál vele teremteni?

2019. júl. 2. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!