Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nővérem folyton irogat...

A nővérem folyton irogat facebookon szia, mi újság üzeneteket. Hogy írjam meg neki, hogy nem akarok folyton ezekre a hülyeségekre visszaírni?

Figyelt kérdés

Van, hogy egy nap 12 órázok, és van magánéletem, minden egyéb, nincs kedvem mindig a hülye üzeneteire válaszolgatni...

"Szia, hogy vagy?"

Szia, mi újság?

DE így csak ennyit.

Önmagáról csak akkor ír ha én írok neki, szia, velem ez és ez történt ma, szar a kedvem. Itt pesten meleg az idő.

És k-rva idegesítő már fél éve ezt csinálja, belefáradtam, mindig a szia, hogy vagy? üzeneteire válaszolgatni.

Kiskoromtól fogva rühellem a szia, hogy vagy kérdést, mikor a barátaim folyton ezzel jöttek msn messengeren.

Mit csináljak??

(a haverjaim tudják rólam hogy falramászom ettől a kérdéstől és hogy a világból ki lehet kergetni a szia, mizu? Szia, mi újság? kérdésekkel.)

Hogy lehetne megmondani a nővéremnek hogy semmi kedvem válaszolgatni ezekre a hülye üzenetekre?

25/l

2019. júl. 1. 21:40
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

30: ez már más topic, kicsit mélyebben kene belemenni az életembe, amit nem szeretnek, de max. azért akar folyamatosan írogatni, hogy nehogy ne küldjek pénzt. Persze, nem tudhatom mi a szitu a kérdezőnel.

Nincs értelme 2 mondatos small talk-oknak. Az nem testvér kapcsolat vagy anyja-lánya kapcsolat. Ha ilyen a szitu, az azt jelenti hogy ez a kapcsolata rosszabb mint egy barátság.

2019. júl. 2. 13:29
 32/36 anonim ***** válasza:
48%

"de lelkileg szüksége van arra, hogy valakivel "beszéljen pár szót""

Hülyeség. Lelkileg SENKINEK sincs szüksége az önismétlő fecsegése. Ha ebből a lelki igényből indulunk ki, akkor is arra lenne szüksége, hogy érdemi párbeszéd legyen köztük.

2019. júl. 2. 13:41
 33/36 anonim ***** válasza:
#32 Nem értek veled egyet. A nagynéném pont ilyen. Nem is igazán lehet vele már miről beszélgetni, de a kontaktra szüksége van. Lehet, hogy a te anyukád más tészta, de van ilyen is. Nem is képes másra, csak small talkra. De mindegy, nem akarlak meggyőzni semmiről.
2019. júl. 2. 17:39
 34/36 anonim ***** válasza:

33-as

Az, hogy milyen szokásoka alakított ki a sok tíz év alatt, és hogy mire van valójában szüksége, két különböző dolog. Az alkoholista is iszik, de értelmes ember aligha érvelne azzal, hogy szüksége van az italra.

Hidd el, élhetőbb hely lenne a világ, ha valódi érintkezés lenne két ember között. Meg kell teremteni az értelmes diskurzusok kultúráját.

2019. júl. 2. 17:54
 35/36 anonim ***** válasza:
Nálunk a hugommal ez úgy működött sokáig,hogy miután elköltöztem otthonról csak akkor keres, ha venni kéne neki valamit. Persze nem hálás soha csak vágja a pofákat a 20 ezres arckrémre meg a rengeteg kacatra amit megvetet magának. Sajnos későn eszméltem rá mennyire kihasznál. Miközben az én szülinapom le van szarva,pedig egy telefonhívás is elég lenné.
2019. júl. 4. 21:45
 36/36 A kérdező kommentje:

Aki értékelhető választ adott, köszi!

Aki nem érti ne szóljatok bele... kívánok nektek is egy hulye embert az eletetekbe aki folyton irja szia mizu, kozbe csak ennyit tud... semmi egyeb

2019. júl. 6. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!