Miért csinálja ezt folyton a párom testvére?
Mindig mikor ott vagyok, soha nem néz rám, mindig kerüli a tekintetem, és ha kérdezek tőle akkor is max.egy ezredmásodpercig néz rám. Ha társaságban vagyunk, akkor se hozzám beszél ha én kérdezek.
Feltűnően kerüli,hogy rám nézzen.
Egyszerűen nem értem. Engem nagyon zavar, már párommal több éve együtt vagyunk mégis úgy érzem,hogy ez nem teljesen normális.
Ennyire utálhat, vagy ennyire nem tudott engem még elfogadni? de szerintem ez akkor sem indok arra,hogy ennyire ignoráljon,ha kérdezek akkor se..Párom se kedveli az ő barátnőjét, mégis tud beszélni hozzá, ha úgy adódik. Nagyon zavaró.
Rohadt zavaró, hogy nem írsz nemeket.
Úgy sokkal könnyebb lenne kitalálni, kinek mi a nyűgje.
Én lány vagyok, és ő meg a párom fiútestvére.
Alapból szégyenlősebb típus, de engem különösen kerül.
Nehezen tudom elképzelni,hogy bejövök neki. Régebben kifejezetten ellenséges volt velem. Amíg nem volt neki is barátnője.
Most meg kb mintha ott se lennék... Ennyire azért nem kéne utálni.
Nem foglalkozom vele, de azert csak zavaro tud lenni,hogy teljesen figyelmen kivul hagy akarhol legyunk is.
Megha extra szegyellos is, nem keves ideje vagyunk egyutt a parommal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!