Higyan ismerkedtél meg pároddal, férjeddel?
A főnököm volt 6hónapig. Amikor áthelyezték, megkérdeztem (minden bátorságomat összeszedve), lenne-e kedve eljönni velem valahová, megmutatnám neki a várost (ő nem ismert ott senkit, semmit, eléggé egyedül volt ezalatt az idő alatt). Előtte egyszer beszélgettünk magánéleti dolgokról, de egyébként sosem történt köztünk a munkahelyen semmi. No, tehát elmentünk sétálni, megmutattam, milyen gyönyörű várost készül épp elhagyni. Sokat beszélgettünk, söröztünk. És bár neki másnap reggel 5kor indulta a gépe, valahogy nem akartunk elbúcsúzni egymástól. Elcsattant az első csók.
Mivel ő messze költözött az új munka miatt, én nem akartam tőle semmit, Ő viszont ragaszkodott hozzá, hogy ez valami különleges kettőnk között, adjak esélyt. Így elkezdtünk skypeon, e-mailben, sms-ben beszélgetni, napjában vagy 100szor. A végeredmény: most itt élek nála 2 kemény hete. Szurkoljatok :))
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!