Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos a felháborod...

Szerintetek jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
Ma anyámmal, és a nagyanyámmal beszélgettem, szóba került a vallás. Amikor nagyanyám meghallotta, hogy ateista vagyok, elkezdte mondani, hogy márpedig muszáj hinni Istenben. Erre elmondtam neki, hogy egyáltalán nem muszáj, és jogom van abban (nem) hinni, amiben akarok. Ő ekkor megsértődött, és láttam rajta, hogy csalódott. Én nem utálom a keresztényeket, mert tényleg mindenki abban hisz amiben akar, de ha megpróbálnak térítgetni, azt nem bírom elviselni. Szerintetek igaza van? Vagy most mit kezdjek?🤔 Nem tudom, hogy emiatt most meg fog-e utálni.
2019. aug. 21. 17:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%
Ha vallásról van szó, jobb csendben maradni,hiszen ez mindenkinek a magánügye, észérvekkel gondolkodva.
2019. aug. 21. 19:54
 12/15 anonim ***** válasza:
21%

" ateista vagyok"

Van egy mondás:

Az ateisták szoktak a legbuzgóbban imádkozni, ha döccen egyet a repülő.

:)

2019. aug. 21. 20:32
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
#12 ez hülye mondás és szerintem max te mondogatod
2019. aug. 21. 21:47
 14/15 anonim ***** válasza:
18%
#12! Ezt már én is hallottam.
2019. aug. 22. 12:21
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

21:47

Sötét vagy!

2019. aug. 23. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!