Hímsoviniszta vagyok, mert úgy gondolom az anyának a gyerekével kéne törődni, nem a munka nyűgét a gyereken kitölteni?
"Aki meg inkább dolgozzna és megvalósítaná önmagát, mert ez szereti az fogadjon dadát és majd ő szereti helyette a gyerekét, ha ő leszarja mert a munka fontosabb."
Fogadjon dadát??? Kérdező, egy pillanatig sem merül fel benned, hogy egy gyereknek apja is van, és esetleg ő is nevelheti, ha anya épp dolgozik?
A gond a válással van, én őszintén szívesen maradnék otthon és nevelném a gyerekem, de a megtakarításom kamata kevés, hogy a párom fizetésével együtt eléljünk. Ha meghalnék életbiztosításom a családom javát szolgálja.
Apák napi 8-12 óra mellett nem tudnak annyi időt a gyerekkel tölteni. Megoldás az apás programok. De a legjobb az lenne ha az apák jövedelmük egy részét passzívan keresnék és a gyerekkel tudnának lenni. Pl. kiadott örökölt ingatlanból.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Kezet foghatnátok :'D már ha ez nem a te kérdésed :'D
Igen, himsovi vagy. Tudod mit, dolgozz te 4 órában, az apjára is szüksége van a gyereknek.
És kszi, engem csak ne tartson el senki, van jól fizető munkám. Amúgy te is lehetsz otthon gyesen.
Megkérdezneém, apád nincs? Ő mit csinál? Miért nem veszi ki a részét az otthoni dolgokból?
Micsoda apa, hogy elvan nagy néha a gyerekkel, míg a felesége elmegy valahova!
"Ez összesen 260 ezer forint egy családnak."
Én egyedül a dupláját keresem. Majd hülye lennék nem dolgozni, hogy hárman éljünk a feléből.
260 ezerrel messze nincs meg az alapod arra, amit akarsz. Persze, amíg otthon élsz anyádnál, addig azt hiszed, milyen sok pénz.
Lakásod miből lesz? Ingyen fogsz lakni a híd alatt?
Jesszus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!