Hímsoviniszta vagyok, mert úgy gondolom az anyának a gyerekével kéne törődni, nem a munka nyűgét a gyereken kitölteni?
1-es, anyám elvált születésem előtt. Egyedül nevelt a kutya nem kérdezte tőle van-e munkaviszonya. Mikor öcsém bölcsis lett mostohaapám munkanélküli volt, te mégis miről hablatyolsz? Semmilyen költsége nem származott anyámnak a bölcsödéért egy munkanélküli férjjel.
Anyádnak volt munkaviszonya? Ha igen akkor ott a válasz. Bölcsődéhez vagy mindkét szülőtől, vagy az anyától kérnek mukáltatóit. Mivel a bölcsikben olyan szintű túljelentkezés van, hogy már szinte újszülöttként be kell íratnod (igazolt munkaviszonnyal) hogy két évesen kezdhesse...és arra nem válaszoltál mit dolgozol amivel megkeresel nettó 600 ezret?
Igen, ez klasszikus hímsovinizmus.
Elég vastag bőr kell hozzá, hogy így kijelentsd, hogy egy nő mit csinálhat és mit nem.
Mellesleg a gyereknevelés csak akkor kíván egész embert, ha nincs ott a gyerek apja, hogy a felét átvegye. Mivel hogy az ő gyereke is...
Miért lenne szükség 600ezerre?
Étkezés havi 30-40 000/fő.
Gyermek ruháztatása szinte teljesen megoldott régi kinőtt ruhákból.
Rezsi + tisztán tartás napkollektoros/elektromos fűtésű háznak havi 40 000.
Kocsi csak a pénzt viszi.
Szórakozás, egyéb szükségletek+ megtakarítás havi 100 000.
Ez összesen 260 ezer forint egy családnak. Évi 3,6millió pedig elég nyaralni, programokat szervezni, élni, gyereket támogatni, nem dohányzunk párommal és semmilyen szerrel nem élünk.
A legtöbben ma Magyarországon max 200 ezret keresnek. Egy ilyen férfi hogy tartson el egy nőt? Azon kívül, mit szólnál ha amíg a gyerek oviban van, addig ő csajos programokat csinálna utána a gyerekkel foglalkozna, és mire te hazamész kupi lenne és nem lenne főtt kaja? Na, az tetszene? Ha egy otthon lévő nőnek van egy szabad délelőttje akkor nem csajos programokat csinál (amúgy is a barátnői dolgoznak stb) hanem házimunkát, meg főz. Egy idő után pedig majd megbolondul az ingerszegény környezettől.
Én három és fél évig voltam otthon, a gyerekem autista, nem vették fel bölcsibe, de nem is adtam volna, mert nagyon szerettem. Viszont azt éreztem, néha az ereimet fel tudtam volna vágni. Jaunárban töltötte a hármat, utána szeptembertől vették fel oviba én pedig visszamentem dolgozni. Sokkal jobb lett a viszonyunk hogy végre felnőtt emberek között voltam, használtam az agyamat, és hiányzott azért nap közben, jólesett ovi után magamhoz ölelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!