Kaptál már az itt feltett kérdésedre normális és hasznos választ?
Én talán kétszer kérdeztem, hát elkeserítő a helyzet, 90 százalékban haszontalan volt a válasz. Az egyiknél adott valaki egy hasznos és jóindulatú választ, a többiek csak szekáltak, szapultak.
A második kérdésnél is csak beszéltek össze-vissza, szóval következtetés: én nem kérek itt tanácsot idegen emberektől, mert nem látnak bele az ember életébe, ennél fogva a tanácsuk is olyan amilyen.
Egyébként általánosságban érdemes kérdezni, de az életed eseményeit Isten ments, hogy idegenekkel megoszd, mert rettenetesen rosszindulatú a válaszadók x százaléka.
Tudni kell olvasni a sorok között...
Ha a kérdésedre kapott válaszokból kiszelektálod a feleslegeseket (pl.: rosszindulatú, el se olvasta figyelmesen a kérdésem, csak unatkozik stb.), akkor a többire érdemes odafigyelni, mert tartalmazhatnak olyan véleményt, aminek hasznát látod. Ugyanis, ha jól írtad le a kérdésed, pontosak, érthetőek a kommentjeid, akkor a kívülállók sokszor állnak úgy a helyzethez, mint az általad nem értett ember, vagy helyzet.
És, ha nem sértő a hozzászólás, pusztán nem ért veled egyet, akkor tilos megsértődni!
Velem egyszer volt, hogy anyóssal kapcsolatban feltettem egy kérdést, azt kaptam, hogy ne a páromtól várjam a segítséget, van szám nyissam ki, és oldjam meg magam a problémát.
A következő nap valaki beír, ugyanez a problémája és láss csodát, ott meg azt olvasom, hogy: ezt a párodnak kell megoldania, neki kell kiálljon melletted. Mindegyik ezt írta.
Na akkor döntöttem úgy, hogy marhaság kérdezni. Fingjuk nincs egyeseknek mit írogatnak. Kifing magából egy véleményt, aztán még el is várja, hogy úgy cselekedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!