Lehetséges az, hogy a férfiak hálásabbak annak a nönek aki kisfiut szül nekik? Hogy látjátok ezt?
Lényeg az , hogy elhagyott a férjem . Van 2 kislányunk , mindig fiút szeretett volna . Terhesség alatt nem segitett semmit ! Lányokkal se sokat ...aludt, telefonozott. Házi munka , gyerekneveles enyém . Ő szó szerint csak a pénzt kereste .
Most az új nöje terhes . Sokat vannak ott a kislányaim , mesélik , h jatszanak apájékkal együtt ( itthon sosem játszott velük ) , mennyit segit a hazi munkába , föz ...stb ... az utcán is látom , hogy rajong a nöért , aki a kisfiával terhes .
Sokszor ugy erzem , hogy neki hálás a fiáért ,velem sosem volt ez, ahogy most él .
Ha majd a gyerek nem olyan lesz,mint amilyennek elképzelte,akkor majd a gyereknek is hasonlókat fog mondani.
Bezzeg a szomszéd gyereke,bezzeg én a te korodban,stb......
Sajnos nagyon mérgezőek az ilyen emberek szülőként..
És az sem jó a gyereknek ha majd azt hallgatja,"anyád így,anyád úgy"
Hú,tudnék mesélni..
Olyan családban nőttem fel,ahol a szülők nem illettek össze.
12. Ezt valamelyik kereskedelmi adó szenzációhajhász műsorában mondták, de nem tudom, melyik országban.
Azonban az biztos, hogy egy férfi nem azért hagyja ott a feleségét, mert lánygyermeket szült, hanem azért, mert új nő van a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!