Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy ennyit kellene...

Normális, hogy ennyit kellene segítenem?

Figyelt kérdés

2en élünk anyummal, de soha semmire nem marad pénze, pedig én is adok a fizetésemből amiatt hogy itt élek vele a házban, így volt megbeszélve, mert egyedül nem tudna fenttartani kettőnket, ez érhető is.

De mostanában soha nem elég a pénz, jön hozzám folyton hogy adjak még, és ha van valami olyan ami miatt nem marad pénzem és nem tudom megoldani hogy őt pénzeljem akkor lehord mindennek, szid, kiabál, csúnyán beszél, menjek el a házból (mi örököltük a házat ő a haszonélvező).

Van életem, magamra keresek, szeretném ha ebből míg nem családom mindenem meglenne amit szeretnék és kitudok fizetni, de közben azt is kell néznem hogy mikor fog jönni, hogy kéne neki 20 30 ezer forint még...

Nálatok ez hogy működik, miután már a gyerek dolgozik?

2019. aug. 11. 10:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
83%
Itt valami nem stimmel. Anyád keres 200at. Az össz jövedelem pedig 250. Akkor te 50et keresel? Vagy most hogy van ez?
2019. aug. 11. 14:57
 22/22 A kérdező kommentje:

Anyum keres 200at én is 200at összesen 400 000 forintunk van, ebből én adok normál esetben ilyenkor 50et, ő is mondjuk 50et, többi elmegy neki a hitelre, párjára stb nem tudom mire de nincs neki ha kér.

mikor fűtés szezon van akkor pedig 50 a fa plusz ugyanez az 50 körüli összeg ami rezsi és a konyha. Télen húzosabb.

Anyum nem adja vele az egész 200 000 forintjat el sem várható de ha minden hónap közepén majdnem jön hozzám 10 20 30 ezer forintért valamire mégis elmegy neki.

Dohányzik és nagyon sokat, plusz hogy hitele is van.

Ha van egy kiadás pl ha csinálunk házban valamit, konyhát vagy valamit közösen tesszük bele az összeget pl 40et én 40et ő és 80bol csináljuk meg.

Én is élek a megmaradt pénzemmel és ő is, csak ő úgy adja elő hogy neki nem marad semmire csak a kiadásra. De akkor én mire adom az 50et ha az ő egész fizuja is elmegy? Olyan sok lenne a rezsi? Meg a kaja kettőnkre?

2019. aug. 11. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!