Miért foglalkozik ennyit a volt feleségével?
Egyszerűen ha kérdezem, vagy ha rászólok, akkor csak annyit mond, hogy hát mert nála van a gyerek. Ez oké.
De napi szinten téma a nő, folyamatosan szidja. Már unom hallgatni. Mindig a volt feleségével és annak élettársával foglalkozik, hogy hova mennek, mikor jönnek, biztos nem szexelnek sokat, mert vele sem szexelt az asszony...stb.
Miért abban a pékségben veszi a péksütit a gyereknek, miért nem abban.... egyszerűen bármibe, tényleg bármibe képes belekötni. Ha főzök/sütök valamit, abból is a volt feleségére asszociál, hogy na ő nem tudna ilyet, mert mindig star szakács volt. Ha felveszek egy szép ruhát, akkor a volt feleségén ez biztos nem így mutatna.. stb.
Pedig amúgy a csaj teljesen normális velem/velünk. Nem patáliázik, amikor megyünk a gyerkőcért, kávéval kínál, érdeklődik...stb.
Persze megkaptam hogy ne legyek már ilyen kedves vele, mert ez neki rosszul esik, ne csevegjek vele...
Pedig a kisfiú érdeke is, hogy lássa normális a viszony.
Lassan már kezdem azt gondolni, hogy még mindig szereti és féltékeny. De ezt persze tagadja.
Egyértelműen szerelmes belé...
Én nem tudnék pótlék lenni senki életében, úgyhogy én a következő hiszitijénél valószínűleg elhagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!