Ki melyiket választaná?
Na én csak a testvérem által tudok nyilatkozni!
A bátyám heggesztő, a munkahelyén a fönöke neki úgy nyilatkozott ha nem megy ki külföldre dolgozni akkor hagyhatja ott a céget is mert nem foglalkoztatja!
Testvérem nem vágyott, hisz neki ott a családja a fia felesége meg a szülei én is és a hiányunk felülmúlhatatlan minden pénzt!
Hiszen okés hogy kint van 1 hónapig fél millióért és mi nem vagyunk, itthon meg még 100ezret sem kap de itt vagyunk neki mi!
Én is kimennék külföldre hogy megszedjem magam, mert Magyarország nem egy nagy gazdag ország, de biztos hogy havonta hazajönnék!
Az én apukám már 20 éves kora óta külföldön dolgozik.Most 39 éves.Volt hogy 3hónaponta jött haza volt hogy még több.Már több mindt 1 éve 1-2hetente ját haza.Egyébként anyummal sms-eznek,és minden este webkamerázunk vele.Így kibírható,habár mi már hozzá szoktunk.De attól hogy apu születésünk óta kinn dolgozik még ugyan úgy szeretjük mint anyut.Sőt sztem apásak vagyunk inkább.
A döntés előtted áll:)
Kimennék, de a családhoz a lehető leggyakrabban hazajárnék, plusz netes kapcsolattartás. A páromat pedig lehetőleg magammal vinném.
Lehet, hogy baromi rosz lenne egyedül, vagy ha elhagyna emiatt, de ebbe az országba én nem szülök gyereket.
Mi a családdal mentünk ki külföldre,szóval ez volt a szerencsém.
19/L
Miért egyenes következménye a külföldi állásnak az, hogy itthon kell hagynom a szerelmemet? Együtt nem lehet kimenni?
A családom amúgy is többszéz km-re él tőlem, a barátaim is. Igen, mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!