Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy elmuljon a...

Mit tegyek, hogy elmuljon a szomorusagom? Nagyon elvagyok keseredve

Figyelt kérdés
tegnap este a ferjem nagyon megvert mert, nem mondtam el neki hogy ebbe a gyakori kerdesekbe szoktam, kerdezi ill. valaszolni is! mondtam neki ez errol szol, es nem egyszer latta mar hogy bent vagyok ezen az oldalon!
2008. nov. 14. 16:34
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
100%
Szegény pici baba.... Az én lányom már akkor nyűgös, ha csak feszültség van köztem és a párom között... (És akkor még semmi kiabálás, semmi verekedés semmi nincs.) Nem úgy fejezzük ki a nemtetszésünket... Mi leülünk, és megbeszéljük... Normális ember nem egy két pofon után vált álláspontot, hanem észérvek alapján... Ahogy látom rád csak a pofonok hatnak... Jól el kéne téged verni valakinek, hogy kapj már az agyadhoz, van egy pici lányod, aki miattad szenvedni fog!!!! Rád úgy látom az észérvek nem hatnak! Borzalom...
2008. nov. 28. 23:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!