Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy elmuljon a...

Mit tegyek, hogy elmuljon a szomorusagom? Nagyon elvagyok keseredve

Figyelt kérdés
tegnap este a ferjem nagyon megvert mert, nem mondtam el neki hogy ebbe a gyakori kerdesekbe szoktam, kerdezi ill. valaszolni is! mondtam neki ez errol szol, es nem egyszer latta mar hogy bent vagyok ezen az oldalon!
2008. nov. 14. 16:34
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
okes koszi mindenkinek a valaszat de rendezodott a kapcsolatom a ferjemmel!! megbeszeltunk mindent! mindenkinek koszonom,es aki azt irta ram hogy farok vagyok uzenem neki hogy o meg nagyobb farok!! nem kell itelkezni egybol!
2008. nov. 16. 20:06
 42/51 anonim ***** válasza:
71%
Te akkor is farok vagy. Kíváncsi lennék én arra a "megbeszéltünk mindent a férjemmel"... rendeződtek a helyzet. Biztos belátta, hogy tévedett. Aha.
2008. nov. 17. 02:19
 43/51 anonim ***** válasza:
57%
Amúgy meg hogy mekkora farok vagyok, az abból is kiderül, hogy hányan adtak pozitív értékelést a válaszomra. Még hogy nem kell ítélkezni. Akkor minek írtál ide?
2008. nov. 17. 02:20
 44/51 A kérdező kommentje:

te kotekedni jottel ide???

vagy mert te mondod akkor egybol koltozzek el tole es rugjak fel mindent?? hat ez egyaltalan nem ugy mukodik! itt nagyon sok minden van en igenis bizzom benne hogy a ferjem meg valtozik es,osze csiszolodunk egy hazasag nem jatek en bizzom a jo ISTENBE hogy minden helyre jon! es tudom is hogy ugy lesz !

2008. nov. 17. 04:48
 45/51 anonim ***** válasza:
87%
Akkor ne panaszkodj máskor, ha megver, hanem TŰRJ
2008. nov. 17. 15:34
 46/51 anonim ***** válasza:
69%
Lehet, hogy még élvezed is!! Utálom az ilyen nőket! Csak a gyereket sajnálom nagyon. De előbb-utóbb úgyis elveszi a gyámhivatal, ha ilyen életet éltek.
2008. nov. 17. 15:36
 47/51 anonim ***** válasza:
68%
"Én bízzom a JOISTENBE..." áááá ember..... :-D
2008. nov. 18. 08:30
 48/51 anonim ***** válasza:
87%

Szia. A "kötekedős" vagyok. Válaszolok a kérdéseidre szép sorban:

- Nem kötekedni jöttem ide, csak elmondtam a tanácsom.

Lehet, hogy egy kicsit keményebb formában mondtam el a

tanácsom, mert a válaszaidból, meg az, ahogyan véded a

férjed, nagyon zavart az, hogy képtelen vagy túllépni

az összes sérelmeden, annak ELLENÉRE, hogy a többiek

itt mit javasoltak. Kicsit értelmetlennek találtam akkor

a kérdésed, hiszen nem értem mi a bajod? Megvert a

férjed, de semmi bajod vele? Akkor miért vagy szomorú?

Ha egyest kapott a gyerek, akkor beszéld meg vele.

Ez kb. olyan, hogy felteszek egy kérdést, hogy hogyan

adjak már végre túl a kocsimon, mert olyan szar,

állandóan cserben hagy... jönnek a válaszok... mire én:

jó, jóó, de hiszen én úgy szeretem... hát kb. ilyenek

voltak a te válaszaid.

- egyáltalán nem azt vártam el, sőt nem vártam el semmit,

hogy mindent rúgj fel és költözz el tőle, bár a hozzám

hasonló sok másik ember IS ezt tenné, ami lásd be,

érthető. Nyilván megpróbálnám vele is én megbeszélni,

egy kicsit most feldobta a labdát, amit ha akarsz,

rendesen le tudsz csapni, és ezt tudasd vele is. De

tudod mit, nem adok tanácsokat, mert fölösleges.

- és igen, valóban komoly dolog a házasság, ezt teljes

mértékben elismerem, mint ahogy a drága férjed is

elismerte, mikor az oltár elé vitt, és szerintem ott

nem kérdeztek tőle olyat, hogy jóban rosszban ütni

fogod? Szerintem ilyen kérdés nem hangzott el.

- utoljára pedig csak annyit fűznék hozzá, hogy nem a

Jóisten lesz az, aki majd segít megoldani a dolgot,

ettől ver ki a víz a hívő emberektől, mert Istentől

várják a megoldást ahelyett, hogy a sarkukra állnának.

Kívánok sok szerencsét!

2008. nov. 18. 08:55
 49/51 anonim ***** válasza:
88%

Szívemből beszéltél, "kötekedős"! Abszolút egyetértek Veled!! Nem értem az ilyen nőket: bármilyen sérelem éri őket, azonnal nyafognak, sírnak, tanácsot kérnek, amikor elmondjuk a véleményünket, akkor meg még a mi k.. anyánkat...! És két nap múlva újra összevereti magát a férjével! Aki amúgy egy áldott jó ember (amikor alszik).

Az ilyen típusú kérdezőnek javaslom, hogy közvetlenül a kérdés alá írja oda azt is, hogy milyen választ vár tőlünk! Nehogy már belegázoljunk a lelkivilágába azzal, hogy azt javasoljuk, szabaduljon meg attól az embertől, aki ütlegeli. Amúgy meg milyen anya az, aki kiteszi ilyesminek a gyerekét...??!!

Ki érti ezt???

Nagyon sajnálom a gyereket, szegény ő nem tehet semmiről!! De a csaj remélem, leakaszt még egy-két pofont!

2008. nov. 18. 16:32
 50/51 anonim ***** válasza:
93%
En is voltam ilyen helyzetben(vegul otthagytam par honapos gyerekkel),de nem rogton masnap es valaki tanacsara,hanem megragtam,atgondoltam a dolgokat,higgyetek el,nem olyan konnyu dolog ez,egy kivulallo konnyen itelkezik,valoszinu sok reszlet van amirol mi nem tudunk, nem csak a ferjnek lehetnek hibai,teny az hogy egy ferfinek nincs joga megutni egy not,barmi is tortenne,sajnos elobb utobb ra fog jonni hogy megis nekunk volt igazunk,ha ragondolok hogy van aki husz harminc evig tur...Gondoljunk vissza a regi idokre amikor egy no a gyerekek kedveert vagy a rokonok szaja miatt nem valt el,vagy a templomi eskut nem merte megszegni.Es azert valljuk be barmennyire nem hiszunk,neha azert kicsuszik a szankon az is hogy Istenem...
2008. nov. 18. 20:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!