Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy elmuljon a...

Mit tegyek, hogy elmuljon a szomorusagom? Nagyon elvagyok keseredve

Figyelt kérdés
tegnap este a ferjem nagyon megvert mert, nem mondtam el neki hogy ebbe a gyakori kerdesekbe szoktam, kerdezi ill. valaszolni is! mondtam neki ez errol szol, es nem egyszer latta mar hogy bent vagyok ezen az oldalon!
2008. nov. 14. 16:34
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
meg jo hogy a gyerekem aludt, de megerezhette merrt fel orankent ebrdet sirva fel
2008. nov. 14. 17:22
 12/51 anonim ***** válasza:
100%

Miert nem jelented fel? Hidd el hogy utana mar nem merne hozzad nyulni, mert kulfoldon ezt nagyon-nagyon komolyan veszik! Csak egy hivas a rendorsegre, es mar mennek is!

Utana majd meglatod hogy milyen lesz hozzatok. Lehet hogy a rendorseg utan mar nem fog hozzatok nyulni, soha, viszont az is lehet hogy ugyanugy bantani fog tovabbra is. Ezt majd meglatod, de hivd ki a rendorseget! Kulfoldon nem ugy mukodik a csaladon beluli eroszak buntetese, mint Magyarorszagon!

Kulonben nem fekete boru esetleg a parod, aki illegalisan el abban az orszagban veletek? Mert akkor aztan nehogy mar te feljel tole! Feljen o a rendorsegtol meg az orszagbol valo kitoloncolastol!

Allj a sarkadra, es vedd komolyan ezt!!! Miert engeded meg neki, hogy tonkre tegye az eleteteket???

Nezd meg ezt is legyszives: domestic violence, a keresobe ird be!!!!!

2008. nov. 14. 17:29
 13/51 A kérdező kommentje:
nem a rendorseget mindenkeppen kihagynam azt sose tudnam vele megtenni mert tudom itt nagyon nagyon komolyan veszik ebbe az orszagba ha egy ferfi megut egy not!
2008. nov. 14. 17:35
 14/51 anonim ***** válasza:
100%

Amíg elsősorban őt félted, és nem saját magadat, a további erőszak veszélyének teszed ki magadat.

Ne csak őt tartsd értékes és óvandó embernek, akinek joga van szabadon élni - először saját magadat kellene, meg a gyerekedet!!! Ismerd fel, mennyit érsz, és mit érdemelsz meg, meg mit nem.

2008. nov. 14. 17:38
 15/51 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal lepj ki ebbol a kapcsolatbol, ha nem akarod h. a gyereked lelki roncs legyen par honap, akar ev leforgasa alatt. Nehogy mar ot sajnald, hogy hol fog lakni!!!!!
2008. nov. 14. 17:50
 16/51 anonim ***** válasza:
100%

Akkor koltozz a szuleidhez at a kislannyal, es add be a valopert! Mitol felsz? Azt gondolod hogy megfog valtozni? Soha! A senkije leszel a kislanyoddal egyutt, ott es ugy fog alazni ahogy tud!!! Es tudod miert? Mert megengeded neki.

Kerdezd meg magadtol, hogy szuksegem van nekem erre az eletre? Arra, hogy rettegesben eljunk? Nincs szuksegem erre az eletre, es valtok, most azonnal, addig amig nem megy az egeszsegem rovasara.

Vagy a valaszod igen, azt mondod hogy igen, szuksegem van erre az eletre es nem valtoztatok, jo hogy megalaznak.

Figyelj, ha a kislanyoddal is tortenik valami, akkor neked is lesz belole problemad, nem csak az apjanak! Ertsd meg hogy kulfoldon nem Magyarorszagon vagy!

En sem otthon elek, tudom amit irok Neked, kulonben az elobb en irtam azt is, hogy jelentsd fel a rendorsegen.

Tudod mit mondok Neked? Ha te szereted a gyerekedet, akkor most kilepsz ebbol a kapcsolatbol, es uj eletet kezdesz a kislanyodnak, es magadnak.

Ne tedd magadat tonkre idegileg, lelkileg!

A gyereknek pedig joga van a normalis elethez, ne tedd tonkre a gyereket se, idegileg, lelkileg, sehogy se!

SZERESD A GYEREKEDET ES SZERESD MAGADAT!

Te is tudod hogy mennetek kell, indulj, most, ne varj!

Menjetek at a szuleidhez! Szeresd a gyerekedet! Szegenyke!

2008. nov. 14. 17:55
 17/51 A kérdező kommentje:
IMADOM A gyerekemet!!!!! es erte barmit megteszek!!!! ha kell igenis kilepek a ferjemmel valo kapcsolatbol ha l;atom hogy a gyereknek a rovasara megy haza jon ma a munkabol es megis fogom vele beszelni a dolgot!! koszonom mindenkinek a valaszokat!!
2008. nov. 14. 18:01
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

Mindent leírtak előttem, ami fontos. Én csak arra lennék kíváncsi, hogy szerethetsz egy olyan embert, aki megver téged??

Igen, egyetértek, bunkó a férjed, de neked hol van az önbecsülésed?? Ha másért nem, a gyerekeidért össze kellene szedned magad! Mert mi van, ha legközelebb meg őket fogja ütni?? Akkor írsz egy elkeseredett kérdést emiatt is?

NE HARAGUDJ!!! Nem bántani akarlak!!! Csak nem értem, hogy tűrheted ezt?? Sok múlik rajtad is, ő csak annyit tesz, amennyit Te megengedsz neki!!!

2008. nov. 14. 18:58
 19/51 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ahogy látom 2 okod van amiért nem hagyod ott:

1. Félsz hogy a kicsinek rossz lesz ha apa nélkül nő fel.

2. Félted a férjed.

A 2. pontal kezdem:

Félted?! Ugyan mitől? Hogy az utcára kerül? Nem, ez nem baj ezt megérdemli azok után amit tett. JELENTSD FEL A RENDŐRSÉGEN AMÍG NEM LESZ ROSSZABB.

És az 1 pont:

Ha veled így bánik mi lesz a kicsivel? Ha megnő megerőszakolja?!Vagy csak simán megveri? Kár lenne addig várni...Ez nem csak a te érdeked hanem a kicsié is.

Bocsi hogyha kegyetlenül fogalmaztam, de kár lenne tovább húznod az időt! Jelentsd fel, megérdemli amit kap és te is boldog lehetsz esetleg egy új párral...

Sok sikert!:]

2008. nov. 14. 19:02
 20/51 A kérdező kommentje:
azert ennyire nem kegyetlen,meg az utolso valasziro amit irt hogy megeroszakolja a gyereket na azert ez tulzas!!nem szihopata
2008. nov. 14. 19:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!