Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy elmuljon a...

Mit tegyek, hogy elmuljon a szomorusagom? Nagyon elvagyok keseredve

Figyelt kérdés
tegnap este a ferjem nagyon megvert mert, nem mondtam el neki hogy ebbe a gyakori kerdesekbe szoktam, kerdezi ill. valaszolni is! mondtam neki ez errol szol, es nem egyszer latta mar hogy bent vagyok ezen az oldalon!
2008. nov. 14. 16:34
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
58%

Kedves utolsó. Helyesen: észt. Adjon észt... nem eszet. Mindegy.

A kérdezőnek pedig: Ilyenkor mindig ez van, elvisz vacsorázni mert valahol bánja, amit tett. (a saját lelkiismeretét akarja megvenni...) De újra meg fogja tenni. Bár adja isten, hogy ne tegye.

Jegyezd meg, hogy hogy érezted magad most. Nem akarod ezt többet gondolom... Ha mégegyszer kezet emel rád hagyd el! Vidd a kislányt, és menjetek. Hidd el, lesz segítséged. Ha másnem keress egy barátnőt, akit a férjed nem ismer(nem tudja hol lakik) és akkor ott lehettek nála pár napig. És különbenis mindig lesznek akik megértenek. Ha másnem akkor pl egy ilyen oldalon :) nem fogsz magadra maradni.

Mondd el neki még párszor, hogy ha az életben csak mégegyszer megpróbálja ennyi! De úgy, hogy meg is értse! Ha rámondja, hogy : oké oké persze értem nem lesz ilyen soha, mondom hogy nem lesz.... és le is rendez akkor az nincs rendben. Közöld vele majd csapd rá az ajtót és hagyd ott, ne csinálj úgy mintha meg sem történt volna, ilyen könnyen ne bocsáss meg! Érezze, hogy nem szórakozhat veled.

Ha pedig vele akarsz maradni, beszéljétek meg hogy miért zavarta őt ez, mondd el neki hogy ez egy rendes kulturált oldal, nem csalod meg, rendes emberekkel beszélsz! Próbálj úgy viselkedni, hogy ne adj neki okot rá, hogy megverjen. Persze, ez nehéz mert néha én is azért kapok, ha levegőt veszek, vagy ha ránézek apámra az is baj és már üt is. na mindegy... Igazából ha megint megüt el kellene hagynod, mert jobb nem lesz soha, csak rosszabb. A gyereked is szenvedni fog. Ne adj neki több esélyt, legyen ez az utolsó. Sok szerencsét, puszi.

C.

2008. nov. 15. 18:11
 32/51 anonim ***** válasza:
68%

Megint én :) C.

Amúgy meg aki meg bírja ütni a párját,a szerelmét, az már nem szereti igazán! Annak a kapcsolatnak vége.

(Kapcsolataimban én vagyok az irányító fél...) Sosem tudnék ilyet tenni azzal akit szeretek, akármilyen mérges is vagyok előbb végeznék magammal, minthogy a kedvesem megüssem. Ha rettenetesen dühös is vagyok rá, és azt érzem, hogy hú de megérdemelne most egy pofont akkor is, inkább becsapom az ajtót és elmegyek amíg lenyugszom. Mert tudom, hogy nem rá vagyok mérges hanem a helyzetre.

És ha ránézek azt látom, hogy istenem, mennyire szép... Sosem akarnám bántani.

Egy történet: egyszer ütöttem meg valakit, akit mindennél jobban szeretek. Annyira kikészített, hogy már nem tudtam mit tenni... azóta is bánom, pedig megbocsátott. Igazán megbocsátott. De ahányszor csak ránézek sírnom kell, hogy ezt tettem vele. Annyira szeretem, meghalnék érte, ha visszamehetnék az időben nem tenném. Annyira sajnálom, most is elsírtam magam ( nem azért írom, hogy sajnáljatok :) csak hogy éreztessem, hogy én tényleg megbántam nem csak rávágom.) ha újrakezdhetném ez lenne az első dolog, amit másképp csinálnék. Évek óta, minden nap bánom. (Pedig verekedős vagyok egyébként, persze ha valaki kötözködik vagy az utcán szemtelenkedik szerintem az megérdemli, hisz' nem hagyhatom magam)

Továbbá annál aljasabb dolog nincs, mint amikor valaki kihasználja az erőfölényét. Az nem férfi, abban sem vagyok biztos, hogy ember.

Bocs, csak kijött belőlem. Remélem a férjednél ez csak egyszeri eset volt és minden rendben lesz. Üdv.

C.

2008. nov. 15. 18:27
 33/51 anonim ***** válasza:
58%
Kedves nyelvtan tanar!Amugy ha visszaolvasod a valaszaidat,tobb helyesirasi hibat fogsz talalni,mindegy,elvezem az olyan embereket akik masokat kioktatnak,kozben ugyanazokat a hibakat kovetik el,ez rad duplan ervenyes,ugyanis te is megutottel valakit,ugyhogy nem igazan lenne jogod tanacsot adni,szerintem ilyen esetben nem szabad megvarni a kovetkezo pofont.Viszont mindenki sajat maga donti el ugyis hogy mit csinal az eletevel,a kerdezo mar eldontotte...
2008. nov. 15. 21:35
 34/51 anonim ***** válasza:
69%
Kozben le lett pontozva az a szemely akinek irtam.
2008. nov. 15. 21:38
 35/51 anonim ***** válasza:
72%

Igen le lettem pontozva elég keményen. Ez van, nem ez a legkisebb gondom szóval nem nagyon érdekel.

Nem akartalak kioktatni, nem vagyok nyelvtantanár, bocs. Nem fogok itt veszekedni, ennyi.

Igen, de könyörgöm én egy 19 éves lány vagyok, attól ha adok valakinek egy pofont nem kerül kórházba!!! Úgyhogy ezt most azért eléggé övön alulinak éreztem...

Az viszont igaz, hogy a kérdező már eldöntötte melyik utat választja.

C.

2008. nov. 15. 21:57
 36/51 anonim ***** válasza:
92%
Már ne haragudj, de szerintem egy igazán nagy farok vagy... olvasom a mentegetőzésed. Most akkor szereted és véded a férjecskéd, vagy gyűlölöd, mert ver, ver, ver és ver? He? Vagy most hogy van ez? Amúgy meg egy olyan dolog, hogyha a gyereked ezt ilyen idősen átéli, akkor egy eléggé elba..ott élete lesz. Az ilyen szülők, apák-anyák gyerekei mind szenvednek valamiféle eltorzult problémával. Saját tapasztalatomból mondom, hogy apám hosszú-hosszú éveken át vert gyerekként, és most, hogy felnőttem, az emberi kapcsolatok terén mutatkozik meg leginkább mindaz, amit elszenvedtem. Megnyugodhatsz, hogy egy csendes, magába forduló, mindenki által befolyásolható lányod lesz, aki mind az ismerkedés terén, mind egyéb emberi kapcsolatok terén is egy rakás tehetetlenség lesz. Persze, aláírom, hogy nem ez vár minden, hasonló környezetben elő gyerekre, mert főleg lányok esetében szerintem sokkal nagyobb az esélye, hogy magától kilépjen ebből az állapotból és saját, önálló életet éljen, de hát addig a korig még el is kell jutnia. Szóval kérlek ne siránkozz, hanem hogyha sza.ul érzed magad ebben a helyzetben, akkor lépj tovább és kezdj új életet ÚGY, ahogy azt a többiek is tanácsolják. Nyilván nagyon szeretheted őt, ha ver és ráadásul ilyenekért ver. Ennél nagyobb gyökérséget nem láttam még. Örök hűség, meg csak egy férj kell, többé más senki... baromság. Minden új helyzet nehéz, de mikor megteszed és vidáman mész el a kislányoddal vásárolni és játszani a parkba, akkor fogod csak értékelni azt az amúgy helyes döntésed, hogy magára hagytad azt a férget. Mert az ilyen az az. És ha felnő a lányod és molesztálni kezdi??! Ja, hogy ő nem ilyen... ugyan már. Nyilván a leánybúcsúdon is azt mondtad a barátnőidnek, hogy a Te férjed sosem tudna megütni téged, mert ismered és ő nem olyan. Ennyi.
2008. nov. 15. 23:18
 37/51 anonim ***** válasza:
86%
Nem akarok gonosz lenni, de ha az én párom emelne rám kezet, tőből szaggatnám ki mindkét karját és a hátába állítanám. Nem kell ezt tűrnöd.
2008. nov. 16. 05:13
 38/51 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon sajnálom,hogy ennyire akaratgyenge vagy.Szerintem épeszű ember nem élhet ennyire az érzelmei fogságában.Néha nem árt a józanészre hallgatni,szerintem a Ti esetetek ide tartozik.Végül is a saját életed úgy teszed tönkre ahogy akarod,a szomorú csak az,hogy a gyereked jövőjére lelki békéjére nem gondolsz.Hogy fog felnőni szegényke?Egy pofon elcsattanhat,de az is nagyon elgondolkodtató.Viszont akit rendszeresen ver a férje,és nem tesz ellene semmit,holott tehetne az megérdemli.

Nagyon sajnálom a gyerekedet,Téged már nem.Akit néhány szép szóval,egy vacsorával,esetleg virággal..stb..le lehet venni a lábáról,és komolyan gondolja,hogy egy ilyen ember megváltozik,az egyszerűen ostoba.

Nem értem az ilyen nőket,de komolyan.Szegény kicsi lány viszont nagyon rossz helyre született.

2008. nov. 16. 11:18
 39/51 anonim válasza:
82%
Nagyon sajnálom, hogy nem vagy elég erős az újrakezdéshez, akár egyedül is! Remélem legalább ultimátumot vagy feltételeket szabtál annak az "állatnak". Te is elmondtad őszintén a véleményedet vagy csak a mentegetőését hallgattad a vacsora alatt? Belegondoltál már, hogy ezután miképpen mersz majd neki ellent mondani a legapróbb dolgokban is, rettegés nélkül? Szerintem még nem késő, hogy változtass a hozzá állásodon, és kőkeményen ellentmondj és szembeszálj vele amikor különbözik a véleményed az övétől. Lehet, hogy annyira meglepődik, hogy még a tiszteletét is kivívod. Bár ennek csekély az esélye!
2008. nov. 16. 13:21
 40/51 anonim ***** válasza:
91%

De egyáltalán gondolkozzunk már!!Hogy lehet egy olyan férfival ágybabújni,szeretni aki akár csak egyszer is kezet emelt rám????Én egyetlen alkalmat is meggondolnék,hogy megbocsájtsak-e nem,hogy rendszeres veréseket.Hozzám nem valószínű,hogy akárcsak hozzámérhetne egy ilyen ember.

Na mindegy,felnőtt ember tud a saját sorsáról dönteni,de egy ártatlan kisgyerek nem.Én Őt sajnálom legjobban.

2008. nov. 16. 14:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!