Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy elmuljon a...

Mit tegyek, hogy elmuljon a szomorusagom? Nagyon elvagyok keseredve

Figyelt kérdés
tegnap este a ferjem nagyon megvert mert, nem mondtam el neki hogy ebbe a gyakori kerdesekbe szoktam, kerdezi ill. valaszolni is! mondtam neki ez errol szol, es nem egyszer latta mar hogy bent vagyok ezen az oldalon!
2008. nov. 14. 16:34
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
Engem a ferjem egyszer utott meg (pofon),attol a perctol kezdve nem tudtam mar szeretni,a gyerekunk akkor 11 honapos volt,es nem volt senki mellettem ,szuleim 400 km-re laktak tolunk,osszepakoltam es otthagytam.Utana egy ideig fenyegetett hogy jon es megol stb.,majd konyorgott hogy menjunk vissza hozza.Ez tiz evvel ezelott tortent es nem bantam meg hogy elvaltam tole,mert lehet hogy a pofonbol egy ido utan konyhakes lett volna...Boldog hazassagban elek es a gyereknek felhotlen a gyerekkora,imadjak egymast a neveloapjaval.Gondolkozz el a dolgon mert altalabam az ilyen helyzet nem javul,csak sulyosbodik.Ne felj,biztos vannak korulotted olyan emberek akik segiteni fognak!Sok szerencset!
2008. nov. 14. 20:11
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

csak egy történet: nagyapám heti rendszerességgel ütötte nagyanyámat. A többi napon hajszálon múlt. Amikor gyerekként anyámmal látogatóba mentünk mindig olyan furcsa volt anyám hangulata. Aztán közel 10 éve meghalt a nagyapám és anyám megváltozott. Mint utólag kiderült, felnőtt nőként 40 évesen is rettegett a saját apjától, pedig őt fizikailag sosem bántotta. Szörnyű volt ezt megtudnom. A saját családomban....

Úgyhogy légy észnél, írd össze magadnak mi szól mellette mi ellene és dönts minél előbb. Egyedül is könnyebb, mint egy veszélyes, gyenge férfi mellett.

2008. nov. 14. 20:34
 23/51 anonim ***** válasza:
100%

Hát én olyat írok neked,ami nem fog tetszeni.

Mindemellett nagyon sajnálom a helyzetedet,és mindenkiét aki ebben a helyzetben van,de magadnak köszönheted.

Aki eltűri,hogy bántalmazzák mikor lenne lehetősége megszabadulni a bántalmazójától,hát nem akarok durva lenni,de az maga tehet róla.Az ilyen férfiak nem változnak meg,ugye ezt nem gondolod komolyan?Azt írod szereted a gyerekedet,ennek ellenére mégis kiteszed mindennek.Tudod milyen sokk lehet egy kisgyerek számára,ha meglátja,hogy ütik az anyját?Hogy teheted ezt meg vele mikor van lehetőséged kilépni ebből?Miért nem a nyugalmat választod a gyerekednek,és persze magadnak is?Te a saját életedet úgy teheted tönkre ahogy akarod,de egy ártatlan kisgyerekét nincs jogod.Mégha a tiéd akkor sem,kötelességed lenne a tőled telhető legnagyobb biztonságban nyugalomban felnevelni.Milyen ostoba szöveg ez ennyi verés után,hogy "de szeretem"???Ez minden józanésznek ellentmond.Gondolom nem vagy már 16 éves,hogy a naívsággal takarózhass.Én nagyon sajnállak,de a gyerekedet mégjobban.És nem értem a szüleidet sem,hogy ezt miért tűrik.Én anyukád helyébe magam jelenteném fel a rendőrségen a férjedet.

Minden jót,azért remélem lesz annyi eszed,hogy megszabadulsz tőle.

2008. nov. 14. 21:00
 24/51 A kérdező kommentje:
hat itt kaptam vegyeset de az utolso valaszolonak kulonosen igazat adok koszi szepen teljesen igazad van!!itt mar a gyerekem jovojere kell gondolnom, es nagyon nem mindegy hogy milyen kozegbe no fel!
2008. nov. 14. 22:09
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj,nem bántani akartalak.Tudom,hogy nagyon erős tud lenni az érzelmi függőség,nagyon nehéz helyzet ez.De vannak esetek,mikor a józanészre tanácsos hallgatni,a tiétek a leírásod alapján ide tartozik.Ez a gyereked érdeke,de a Tiéd is.Kívánok neked erőt kitartást hozzá.

És persze azt,hogy mielőbb megtaláld az igazi boldogságot egy olyan férfi oldalán,aki szeret majd mindkettőtöket,és méltó társad lesz.

2008. nov. 14. 22:30
 26/51 anonim ***** válasza:
96%

Szia. Először is szeretnék adni egy virtuális ölelést, ha nem veszed tolakodásnak :)

19 vagyok, apám részeges engem állandóan ver ( de nagyon durván), szóval "otthon vagyok a témában". Anyámat csak egyszer-kétszer "lökte" meg.

Sokszor gondolok arra, hogy bárcsak elváltak volna szüleim. Kis részem haragszik is anyámra emiatt, mert miatta van. Na jó ez így nem igaz, nem miatta, csak.....

Nincs lehetőségem elköltözni, minden nap rettegek amikor részegen jön haza. és ez tönkretesz, így sosem lesz belőlem az életben semmi, mert nem hagyja... Ezt akarod a gyerekednek is? Ugye nem.

Figyelj, megvert már máskor is? habár ez nem is érdekes, ha ilyen dolog miatt neked megy hogy nézegeted az oldalt....

Tudom, hogy szereted! - ha valaki akkor én megértem.

Én is szeretem apámat, mert amikor nem részeg néha... na és itt kezdek el sírni... szóval néha egész rendes. Kérdezi, hogy : emlékszel amikor kicsi voltál és... ? :) és jót nevetünk. Ilyenkor azt érzem, hogy talán valamikor régen ha csak egy percre is de mégis szeretett. És emiatt bűntudatom van és arra gondoltam valamelyik nap, hogy talán miattam ilyen. Biztos én miattam iszik/cigizik/erőszakos. Ugyanakkor tudom, hogy ez hülyeség.

Tehát azt akarom mondani, hogy ha egyszer megtette ( ilyen hülyeségért) máskor is megfogja. Jobbat érdemelsz. Hagyd ott őt. Ne félj, majd elmegy valami haverjához aludni, valami majd lesz vele.

De szerintem ha most ilyen később a lányodat is verni fogja. Ne akard, hogy olyan élete legyen mint nekem! Kérlek...

Keress valakit magad mellé, egy férfit aki melletted áll. és hagy el a férjedet. Hidd el, hogy jobb lesz. Muszáj megtenned. Tudom, hogy nem vagy biztos magadban, mert szereted. De nézd! Nézd, mennyien írtak neked :) Mindenki azt mondta, hogy hagy el. Hallgass most ránk. Ez lesz a jó döntés, később hálás leszel érte.

C.

2008. nov. 14. 23:34
 27/51 anonim válasza:
100%
énis sokmindent tűrök el a férjemnek,de az biztos hogy addig élne amig megütne,bár többször fenyegetőzőtt hogy megüt,egyszer nekemis jött,de én gyorsabb voltam és látta hogy nem félek tőle és azóta nemis próbalja meg.az a lényeg hogy sose mutasd ki hogy félsz!mert akkor eluralkodik rajtad,hamár nem akarod elhagyni,hozzáteszem,azt kéne,ha nem akarod hogy a gyereked úgy nőjön fel hogy azt látja apu bantja anyut,ez az ő életébenis nyomot hagy,és persze 1 ember aki ijesmire hajlamos,az talán majd a gyereket is bántani fogja,és ez senkinek sem jó.én azt mondom hogy a szerelemnél a gyerekem fontosabb,sőtt,mindennél fontosabb!de ezt persze te döntöd el.én remélem jol döntessz majd.minden jót!üdv:kyara.
2008. nov. 14. 23:39
 28/51 anonim ***** válasza:
95%

tegnap 21:00

Veled maximálisan egyetértek. Valami ilyesmit írtam néhány válasszal előbb.

Ki kell lépni ebből a kapcsolatból, nehogy már egy olyan férfi után sírjál, aki téged megvert!!??

Sírni könnyű, új életet kezdeni NEHÉZ, de megéri!!! Költözz el, vagy rakd ki a pasast!!

Sok sikert!!

2008. nov. 15. 08:36
 29/51 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat mindenkinek,tegnap este elvitt vacsorazni megbeszeltuk a dolgot,minden okes! de ezt eldontottem ha megegyszer csak egy pofont is adjon elhagyom! koszonom mindenkinek, megegyszer!
2008. nov. 15. 15:04
 30/51 anonim ***** válasza:
94%
Es ez igy fog folytatodni addig,amig legkozelebb ugy elver hogy azt sem fogod tudni hogy hivnak...Nem akarlak bantani,te tipikus esete vagy a vert felesegeknek.Tudd meg hogy altalaban minden esetben igy tortenik,veres,kibekules ,egy szep ejszaka,stb.stb.Gyava vagy.Azt mindenki gondolta hogy egy par tanacs utan nem fogod rogton otthagyni,szeretnek beszelni veled egy ev mulva...Adjon az Isten eszet minden nonek aki igy jar...
2008. nov. 15. 16:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!