Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van-e itt valaki olyan aki...

Van-e itt valaki olyan aki szereti az anyósát és csupa szépeket tudna róla mondani? Pl?

Figyelt kérdés
Legtöbbje csak panaszkodik,nekem például semmi bajom sincs vele,neki is vannak bogarai de a férjem anyja és elfogadom sőt szeretem is...:)
2010. júl. 12. 13:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Az anyósomat nagyon szeretem, mert ritka értelmes és tapintatos ember. Ha nálunk van, akkor mindent úgy csinál, ahogy én szoktam, mert "kislányom, itt te vagy a házasszony", ha meg náluk vagyunk, akkor terészetesen én alkalmazkodom hozzá. De minden bajommal mehetek hozzá, segit, szeret és eddig még soha nem veszütnk össze - náhr vita volt, de kulturáltan, olyan is volt, amikr azzal lett vége, hogy neki is, nekem is más a véleménye, és kész.
2010. júl. 12. 14:20
 12/26 anonim ***** válasza:
Én is szeretem. mindenről lehet beszélni vele és támogatja a gyerekeit, de ha valamit hibáznak, azt is megmondja. A fiainak is szól, ha pl. nem beszélnek szépen a párjukkal ( mármint velem és sógornőmmel).
2010. júl. 12. 14:21
 13/26 anonim ***** válasza:
Bár nekem még nem az anyósom(csak jelölt) 2 és fél éve vagyunk együtt,nagyon szeretem, már az elejétől fogva családtagnak tekintett. Nagyon szeretem, és tisztelem, mikor 26 évesen ott maradt 3 gyerekkel. Úgy szeretem, mintha a saját anyukám lenne. (nekem meghalt anyukám.)Remélem tényleg ő lesz az anyósom.
2010. júl. 12. 14:24
 14/26 anonim ***** válasza:
14:24 es. ja, és az élettársa is nagyon aranyos
2010. júl. 12. 14:25
 15/26 anonim ***** válasza:
Azta,de jo nektek!Az anyos es en nem kedveljuk egymast,tulzottan,nincs veszekedes v.ilyesmi,csak sokszor vannak hulye beszolasai.A parom szerint feltekeny,mert o az egyetlen fia.Elfogadom es o is engem.Mast nem nagyon tehetunk.Nem fogok nekiallni veszekedni vele,megiscsak a parom anyja.Rahagyom a dolgokat es kesz.
2010. júl. 12. 14:31
 16/26 Victory82 ***** válasza:
Szia!Én is szeretem az anyósomat,bár mi nem házasodtunk össze a párommal,de 10 és fél éve együtt vagyunk,ezért nevezhetem annak szerintem!Jól megvagyunk,mindent meg tudunk beszélni,néha másképp gondolkodunk,de elfogadjuk azt,amit a másik gondol.Nem vagyunk egyformák.A kisfiam 2 és fél éves,tudja,hogyha én nem engedek meg valamit neki pl.,akkor ő sem fogja,mert én vagyok az anyja,én vagyok vele egész nap.Ez annyira jó,mert sok olyat olvasok,akinek az anyósa direkt mást enged meg a gyereknek,mint amit szabadna!A páromat is helyre teszi néha,általában nekem ad igazat!Remélem nem "növi ki" ezt a jó anyós dolgot:) üdv.Viki.
2010. júl. 12. 14:50
 17/26 anonim ***** válasza:
Én szeretem,mert a párom anyukája, de amikor a saját fia pénzét nem fizette be a csekkre, hanem elköltötte, akkor nem lehet dicsérni. És nem is egy csekket nem fizetett be, majdnem elúszott a házuk:S De biztos vannak jó anyósok:)
2010. júl. 12. 15:01
 18/26 anonim ***** válasza:
Igen én nagyon jóban vagyok az anyósommal, jól kijövünk, sokat dumálunk, ilyenek. Tényleg szeretem, szeretek elmenni hozzájuk, velük lenni.
2010. júl. 12. 16:11
 19/26 anonim ***** válasza:
Én kedvelem. Nagyon jól főz, imád sütit sütni..kedves aranyos... Felnevelte életem szerelmét! :)
2010. júl. 12. 17:24
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Az első anyóst nagyon utáltam, elfogadtam és toleráltam egy ideig..aztán már nem..de a fiától és az anyjától is sikerült hét év után elválni..második párom édesanyja meg meghalt mielőtt megismertem volna..egy héttel előtte..remélem nem az én hibám..tettem egy olyan kijelentést válásom után, hogy nekem csak olyan pasi kell akinek már nincs anyja...nagyon megbántam:(
2010. júl. 12. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!