beleszól mindenbe, hogyhogy neveljem a gyerekem, ez a cumi nem jó, az nem jó, ezt mért igy azt mért úgy... ezzel szemben Ő a nagy tapasztalt 4gyereket felnevelt okostojás, annyit nem tud hogy hogy kell egy 4hónapos gyereket kivenni a kiságyból...meg hogy vágjam le a gyerek haját.. (kislány és szép hosszú haja van) miért vágnám le? olyan ritka a nagy hajú baba! ráadásul keveri a ganét mindig.. nemtduok már vele mit csinálni.. ha nem a gyerek nagyanyja lenne simán mondanám hogy be ne tegye többet a lábát..
nyugi! Az a "keverős gonosz rosszindulatú sárkány..." mellesleg a párod édesanyja. Neked se esne jól szerintem ha a párod így beszélne anyukádról. Engedd el a füled mellett amit mond. Meg se kell hallani. Én is ezt teszem, ha olyat mond ami nem jutott eszembe akkor megfogadom, egyébként meg nem.
2011. júl. 29. 14:03
2/11 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom: próbáld figyelmen kívül hagyni! S annyival lezárni a témát, hogy te ezt így vagy úgy gondolod. Te gyereked, s a saját bevallásod szerint fogod úgyis csinálni, mert te vagy az egyik legfontosabb ember a gyermeked életében, s te is csak a leges legjobbat akarod neki. Köszönd meg szépen a tanácsait, de magyarázd el neki, hogy te tudod a lejobban, mire van szüksége a picinek. Több energiát ne áldozz a civakodásra. Legutolsó esetben megkérném a férjemet, hogy szóljon az anyjának!
2011. júl. 29. 14:04
3/11 anonim válasza:
Én sose értettem ezt a megkérem a férjem, hogy beszéljen vele dolgot. Nekem van vele problémám, hát én is intézem el. A férjemre azért ne haragudjon egy fél percig se, mert mi nem jövünk ki. Nem küldöncöt küldök, hanem én mondom meg neki mi a bajom.
2011. júl. 29. 14:07
4/11 anonim válasza:
Úristen! Nem az enyémről beszélsz? :)
Nálam van egy bevállt taktika: műmosoly, bólogatás, utánna azt és úgy csinálom, ahogy akarom!
Egyszer volt egy veszekedés, mikoris kijelentettem: Az én gyerekem, a mi vérünk, úgy rontom el, ahogy akarom! (szerinte nem szabad fél évnél tovább szoptatni egy lányt, mert leszbikus lesz!)
2011. júl. 29. 14:17
5/11 anonim válasza:
14:O4-es vagyok. Idézem magamat: legutolsó esetben megkérném a férjemet! Ez alatt az értettem, hogy ha az én kérésemet nem veszi figyelembe, magyarázza el neki a férjem ( hisz mégis csak az ő anyja, hátha rá jobban hallgat), hogy a kicsi a mi gyerekünk, s a jó kapcsolat megőrzése érdekében ilyenen ne vesszünk össze! És hogy talán a feleségének sem esik jól, ha hülyének nézik gyereknevelés terén. Nem tudom, mi rossz van ebben! De ezt csak utolsó megoldásként javasoltam.
2011. júl. 29. 14:20
6/11 anonim válasza:
Nincs semmi rossz benne. Csak leírtam, hogy én nem tartom helyesnek. Vannak a vitás kérdés kezelésére megoldások, én nem tartom helyesnek. Te vagy más igen. Csupán tettem egy megállapítást. Nem leszólni akartalak, bocs ha így jött le.
2011. júl. 29. 14:24
7/11 anonim válasza:
És ha annyit mondanál hogy:
"Anyuka, Köszönöm nem kértem a segítségét!",
"Anyuka, köszönöm nem kértem a tanácsát!"
"Anyuka, a kislány haja NEM lesz levágva míg én vagyok az anyja!!! Csak ha törik akkor 1-1 centiket!"
"Anyuka, a cumi jó, a gyerek örül neki! kipróbálja?" (hagy szo.pjon egy kicsit... Ezt a mondatot nem feltétlenül kell neki mondani :D
Kedves, tisztelettudó és határozott!!!
2011. júl. 29. 14:32
8/11 anonim válasza:
Szerintem te sem lehetsz kulonb az anyosodnal, mert mitol is lenne jo velemenye rolad, ha te is igy allsz hozza?
ezzel szemben Ő a nagy tapasztalt 4gyereket felnevelt okostojás, annyit nem tud hogy hogy kell egy 4hónapos gyereket kivenni a kiságyból..
A parodat o nevelte fel. Ha neked o az igazi, olyan rossz munkat nem vegezhetett. 4 gyereket felnevelni nem kis dolog. Nem azt mondom, hogy szoljon bele a dolgaidba, de nyilvan te is tulzol az o kepessegeinek hianyarol.
Probalj meg mashogy hozzaallni es a jot keresni benne. Illetve ha beszol, akkor szolj vissza normalis, higgadt stilusban, hogy koszonod, neked ez igy jo, te igy akarod nevelni a gyerekedet.
2011. júl. 29. 16:55
9/11 A kérdező kommentje:
kikérem magamnak a nem vagyok különb tőle bejegyzéseket, ugyanis én legalább takarítok, fürdök és tiszta vagyok, vele szemben aki képes lemenni úgy a városba hogy tiszta retek rajta a felső, és a férjén is. az ő feladata lenne tisztán tartani magukat. nálam az én lakásomban rendvan, ellenben vele ahol bombarobbanás van. szóval az összehasonlítás is sértő... én nem szóltam hozzá soha egy rossz szót sem, csak magamban dúlok fúlok. arról meg hogy hogy nevelte fel a páromat is meg a másik 3 gyerekét arról tudnék mesélni...
2011. júl. 29. 17:31
10/11 anonim válasza:
Most már igen. :) Könyvtámasz a könyvespolcon. (Apósom nem bírta meggyászolni és nem hajlandó eltemetteteni, vagy a hamvakat szétszóratni, holott anyósom ezt kérte.)
Életében egy szörnyeteg volt, aki rengeteg kárt okozott a gyerekei és a férje lelkében. Leginkább a gyerekeiében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!