A sportos pasik csak a sportos lányokat szeretik? Van olyan sportos pasi, aki a telt nőket kedveli? Guba a gubával, vagy az ízlése és a saját felépítése nem fedik egymást?
Általában igen, a sportos fiúk a sportos, vékonyabb lányokat keresik. Hiszen az a férfi, aki rendszeresen edz és ad a testére, valamint a külső megjelenésre, ugyanezt elvárja a barátnőjétől is.
Arról nem is beszélve, hogy a sport és a tudatos táplálkozás stb. egy meghatározó közös pont lehet a pár életében (közös hobbi, érdeklődési kör).
Persze kivételek mindig vannak, de általánosságban így van szerintem.
Szerintem igen.
De nem azért, mert egy sportos igényes, egy teltebb meg igénytelen, hanem, mert mindenki a hasonlót keresi.
Alkatra, arcra, stílusra, mindenre.
Én azt figyeltem meg, hogy az igazán jól működő párosok valahogyan hasonlítanak egymásra, a vonásaik, a típusuk, alkatuk.
De ez csak az én tapasztalatom.
mark86
én testépítő vagyok és kb nem érdekel hogy mennyire sportos a párom! lesz.rom hogy közhely én akkor is a jellemet,humort,megbízhatóságot,kedvességet,őszinteséget, igényességet és a finom csókokat keresem!!
csak botsáska ne legyen.... ;)
"mindenki a hasonlót keresi"
Ezzel semmi gond, csak az, hogy nem teljesen így van, talán úgy 50%-ban. Én mindig is vékony voltam és soha nem jöttek be a vékony pasik. Az egyik ismerősöm vékony, magas, a felesége alacsony, duci. Vagy húsz éve boldog házasságban élnek és szerelmesek egymásba. De sorolhatnám még a példákat a szűk ismeretségi körömben, mert van elég sok.
Persze olyan is van, akinek hasonló testalkatú jön be.
szerintem inkább igen.
bár én nő vagyok de 25 évig sportoltam, a babám születéséig (még 9 hónapos terhesen is mentem :D)
férjem egyszer a kedvemért kondizott fél órát... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!