Aki nem kedveli az anyósát, milyen gyakran találkozik vele?
Havonta egyszer muszáj meglátogatni :S
Viszont tavasszal költözünk külön anyukámtól, és szerintem anyósom elég sokat ott lesz nálunk. Na majd teszek róla, hogy elmenjen a kedve :)
Nekem nincs semmi bajom vele,de lehet azért mert karácsony,husvét,plussz kb 2havonta vagyok ott 2-3 órát,és csak 20km-re lakunk
lehet ez a titok:D
Nekem egy nagyon jólelkű anyósom van, de mióta kirepültek a gyerekei a férje mellett nagyon unatkozik, nem beszélgetnek és neki általában szómenése van.
Mi lakunk hozzá a legközelebb és itt lesz először unoka is, előre félek, hogy folyton itt akar lenni. Nagyon szeretem, de kikészít, ha több napig itt van, mert ha wc-n vagyok is hallom, hogy hozzám beszél.
Most a legújabb ötlete, hogy megszületik a baba akkor ő ideköltözik 1 hónapra...megbeszéltük már egyszer, hogy nem, ide nem költözik senki csak látogatás max 1x-i ittalvással.
Gyerek mellett meghalnék, ha még ő is lökné a rizsát. Így azt próbáljuk követni, hogy egy évben max 5 találkozó ( mert amúgy 300km a távolság) és akkor így jóban tudunk maradni.
11.17. nagyon okos gondolatokat írtál és szerintem ha nem is vagytok jóban a menyeddel, elég pozitív személyiség lehetsz!
Nálunk közel laknak (kocsival 10 perc) és kéthetente találkozunk, de nem mondhatnám hogy jó a kapcsolatunk. Ez elég sokrétű dolog, igazából olyan ellentétek vannak amiket nem tudok soha megbocsájatni úgy igazán nekik, de sajnos nálunk a szemforgatós látogatások vannak :(((
Lgtöbbször ők jönnek és egyértelművé teszik számunkra hogy haragszanak de mégis jönnek, volt hogy én éreztem magam ellenségnek a saját lakásomban. Jött, levegőnek nézett és ha beszélgetni akartam is csak "aha" meg "ühüm". Ha itt vannak, a gyerekkel elvannak (féléves) de mi a férjemmel csinálunk amit akarunk. (egy nagyszoba van szóval általában ülünk a kanapén és pár udvariassági téma kimerítése után lázasan keresgélünk mit lehetne még beszélgetni hogy a feszültség oldva legyen)
Nem mindig van ez, a de a látogatások kb. 80%-ában.
Én sem értem hogy ha nem bírnak akkor miért ragaszkodnak a látogatásokhoz, főleg így hogy egyértelműen beszólogatnak már a telefonban is.
Na jó, oké, a gyerek miatt jönnek, de ez ránk nézve nagyon megalázó hogy a lakásunkban megy mindez.
Mi 3-szor találkoztunk a másfél év alatt. De ez is sok volt.
Már akkor utált mikor 2 hét után összeköltöztem a fiával. Abból a 3 alkalomból 2-szer megbántott de nagyon. Több lehetőséget nem adok neki,hogy megalázzon. A fiát választottam ,rá nem vagyok ezek után kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!