Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mennyire segítőkèsz a...

Nektek mennyire segítőkèsz a családotok?

Figyelt kérdés

Most nagyon szomorú vagyok. Vettünk egy házat a párommal. Behordtuk a cuccainkat, amikor kiderült hogy nem lehet megcsinálni az adásvètelit egy szerkezeti problèma miatt.

A cuccaink átkerültek egy közeli raktárba. Mi meg a règi albèrletben alhattunk mèg kèt hètig. +kutyák. Nagyon nehèz, hosszadalmas ès fárasztó volt költözni, mert csak ketten voltunk. Sajnos a barátaink munkabeosztása fix. Nem tudtak segíteni.

Közben találtunk másik házat. Páronak ez után vissza kellett mennie külföldre. Pár napja meg is vettem a házat. 3 napom van költözni. Kicsi a költsègvetèsünk, nem tudok költöztetőket fogadni. Így megkèrtem a testvèreimet, akik a 3 hetes szabijukat töltik otthon, tőlem 160km-re, hogy legalább egy napra jöjjenek már segíteni. Akár el is mentem volna èrtük. De amúgy is jöttek a városba szórakozni. Mondták, hogy lehet jönnek egy napra. Tegnap kèrdeztem, hpgy mikor indulnak? Hol vegyem fel őket? Erre azt mondták röhögve, hogy egyik nap hivatalos elintèzni valójuk van, másik nap meg grilleznek. A harmadik napról szó sem esett.

A szüleim sem kèrdeztèk, hogy hol vettèl házat? Muti már! Hogy fogod megoldani?

Olyan szèp kis romhalmaz. Annyi fantázia van benne. Mindegyiküknek tetszene, más-más miatt. De nem is èrdekli őket.

Egyik kollègám talánra ígèrte egyik napra a segítsègèt, a másik kollègám, másik napra. De ez is azon múlik, nem jön-e közbe valami. Meg ez jó esetben is velem együtt, 2 ember per nap. Nagyon lassan fogunk haladni. Ha ráèrnek.

Az, akikről meg tudom, hogy ráèrnek, azoknak többet èr egy grillezès. Pedig ha nekik kell segíteni mi a párommal mindig segítünk.

Èreztetek már ilyet? Annyira szomorú vagyok, mert senki nem osztozik a boldogságomban.

Ha ti ebben a helyzetben lennètek, mit tenne a családotok?

2019. júl. 26. 20:39
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Nem, nem olvastad el. Mert akkor tudnád, hogy tartjuk a kapcsolatot ès mi járunk hozzájuk.

Igen, a nyavajgásomról szólt az egèsz, mert nagyon el voltam keseredve. Nem kívánom senkinek.

Egyedül voltam. Sokat vagyok egyedül, de többnyire megoldom a dolgokat. Ezt viszont egyedül, pènz hiányában nem lehet. Erre a családom röhögve hátat fordított nekem. Attól, hogy ezt te nem tudod elkèpzelni, ilyen mèg van. Olvasd csak vissza mások válaszait, akkir megtudod! Ja! Bocs! Semmit nem szoktál rendesen elolvasni mint kiderült.

De mindegy.

Megtanultam a leckèt! Elengedtem a család tèmát. Nem foglalkozom velük.

Kèt napig egyedül pakoltam, fuvaroztam a cuccokat. 3. nap jött a kollègám ès segített. Nagyon hálás vagyok neki. Bármi törtènjen vele, ott leszek neki, mint ahogy ő nekem.

2019. júl. 30. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!