Szerintetek is egy önző feleség és anya vagyok?
Igen te egy hátországvagy neki. Mos-főz-takarít s jelen van az ágyban. A gyerek meg egy dísztárgy amit nézeget s azzal tud zsarolni s teljes mértékben lefoglalni. Mivel ha van 1 vagy (számára mindegy mivel nem ő szüli s neveli) mégtöbb gyerek azzal nehezebb kiszakadnod egy olyan kapcsolatból ami számára csak elönyös lehet.
Fogd magad, húzd ki a tv-t internetet s lépj le pár órát othonról bárhová, mond meg mit kell a picivel csinálni aztán ki az ajtón. Ezt addig ismételni amíg felfogja te is tudsz olyan lenni mint ő s jobb ha értékeli a családját.
Komolyan mondom, te a nők szégyene vagy!
Ennek a szemétládának egy gyereket sem szabadott volna szülni!!!!
Nem szeretett ő soha TÉGED,csak azért akar "megtömni" még egy gyerekkel, hogy NYOMORODJ MEG MELLETTE!!!
Én a te helyedben kidobnám a p*csába! Bocs az alpáriságért, de remélem ez a kérdés csak kamu, én nem vagy ilyen hülye hogy ezzel a barommal akarsz élni.
Tudod mire kellesz neki? arra hogy főzzél, mossál, takarítsál rá, és minden úgy legyen ahogy ő akarja és a gyerekkel ZSAROL, HA NEM AZ VAN, AMIT Ő AKAR!
Mondd meg neki, ha ő nem akar a gyerekkel (a saját gyerekével foglalkozni) akkor majd ő szül magának egy gyereket ha tud!!! MERT NEKED NEM KELL TÖBB GYEREK, CSAK AZÉRT HOGY LEGYEN MIVEL ZSAROLNIA!
Nem hogy ne szülj, hanem válj el tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!