Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tehetek, ha soha nem...

Mit tehetek, ha soha nem tudok megfelelni anyukámnak?

Figyelt kérdés
Állandóan más diákokhoz viszonyít (persze csak olyanokhoz, akik valamilyen téren jobb eredményt értek el nálam. pl. nekem 92%-os érettségim lett, a másiknak meg 97), mindent a fejemhez vág, kritizál. Tudom, hogy minden szülő megteszi, de ő már 18 éve szinte csak az elvárásaival és viszonyítgatásaival jön elő, SOHA nem mutatta, hogy elégedett lenne velem, pedig elég szép eredményeket értem el én is.
2010. jún. 27. 12:47
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Igen, jó lenne ha az embereket megtanítaná valaki a lelki ügyekre. Sajnos csak a pénz megkeresése vagy hajszolása számít. A lelki bántásokat észre se veszik. Aki ezt felfedezi, próbáljon meg változtani rajta.
2010. júl. 18. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!