Anyukamnak szeretnek segiteni megtobbet, de hogyan?
Sziasztok, 17 eves lany vagyok. Anyum reggel fel 7-rol delutan 5-ig dolgozik. Itthon mindig felmosogatok, sepregetek, felmosok, fozok, takaritok. Anyukam mindig nagyon faradt mikor hazajon. Mivel tudnak meg neki segiteni? Esetleg tudtok valami oljaokat, relaxalaskent, vagy valami ilyeket amik pihentetik, kicsit kikapcsolodik?
Koszi elore is.
Szia!
Egy jó fürdő esetleg amitől ellazul, masszázs, főzd meg a kedvenc ételét.
(fili)
Nyáron vállalj melót, hogy anyagilag betudj segíteni. Lehet, hogy még annyit is össze tudnál győjteni, hogy elvidd egy masszázsra.
ami a legfontosabb: mikor hazaér hagyd őt nyugton legalább egy órán keresztül. az én anyum is elég sokat melózott, fáradt is volt, mert emberekkel foglalkozik, akik egész nap dumálnak neki :) szóval hagyd pihenni, ne nyüzsögj körülötte.
aztán amikor megkajált, TV-zett egy kicsit, akkor menj át hozzá, és beszélgessetek, kérdezd meg, h mi történt vele aznap, kicsit masszírozd meg.
egyébként tényleg nagyon jófej vagy, én is ennyire kitettem magamért, mikor még együtt laktunk, mert láttam rajta, h egyrészt jól esik neki, h nem az ő nyakában van még a háztartás is, és hálás voltam neki, hogy ilyen sokat tesz értem.
csak így tovább! :)
jaj, nagyon koszonom a valaszokat:)
azonnal megyek es hozza is kezdek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!