Mit vegyek anyukámnak az 50. szünetésnapjára?
Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 20:34
1/9 anonim válasza:
boltokban szoktak árulni ilyen pénos táblákat, hogy a 4. 5. stb X után miért jó meg ilyenek.. XD
3/9 anonim válasza:
Lehet hogy közhely, de 50 szál rózsát és egy merci csokit biztosan megkönnyezne!!! :)
5/9 anonim válasza:
Ha van rá lehetőséged, főzzél egy vacsorát vagy süssél valami fincsi tortát! És virág.
6/9 anonim válasza:
Én övözném ezeket az ötleteket: finom vacsora, valami szép szülinapi torta (ha tudsz te is süthetsz, ha gondolod, írok egyszerű recepteket), és írd le 50 pontban, miért érzed magad szerencsésnek, hogy ő lehet az anyukád (esetleg Power Pointban). Szerintem a vicces dolgokat felejtsd el, nem alkalomhoz illő.
7/9 anonim válasza:
21:14-es nagyon jót írt, biztos meghatódna.
8/9 anonim válasza:
Én anyukám áprilisban volt 50 és én egy fotóalbumot raktam össze. Nagyjából kronológiai sorrendben, de inkább a digitálisan készült képek voltak túlsúlyban, mert a régiek amúgy is albumban vannak, viszont ezek az újabbak eddig csak gépen voltak, és jóóó sokat előhivattam.
A részleteknek már csak a fantáziád szab határt. (képaláírás, kreatív díszítés stb.)
9/9 anonim válasza:
mi a párom anyukájának vettünk 50-re egy digitális fényképkeretet. nem olcsó, de ennyit megér, még többet is, és nagyon tetszett neki. tettünk rá egy csomó képet a családról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!