Miért így mondták el hogy babájuk lesz?
Már nem friss a történet, de megint előkerült és én még mindig nem értem miért viselkedtek így, főleg, mert számítanak tőlem dolgokra.....
Szóval egyik hétvégén anyósoméknál ebédeltünk, ott laknak a sógornőmék is. Nyílt titok volt, h aktívan rajta vannak a gyereken, szóval várható volt h egy nap meglobogtatják a tesztet. Ezen a bizonyos nap mi kint ültünk a férjemmel és a másik sógorommal az ebédlőben, mikor odatelepedtek a sógornőmék. Zavart volt a helyzet, úgy látszott, h akarnak is valamit, meg nem is tudják, én próbáltam jópofizni, merthát nem jó a kínos csend. Szóval ott ültünk kb egy órát, aztán mondtam h nekünk mennünk kéne és elkezdtem összepakolni a gyerek cuccait, eltelt újabb fél óra amíg sikerült mindent összehalásznom, utána a gyereket felöltöztettem és menetre készen. Ekkor kint álltunk az előszobában, a gyereket már kivitte a nagyapja az udvarra, mikor a FÉRJEMnek kiszóltak, h jöjjön vissza. Kicsit türelmetlenkedtem is, mert sokszor ugratják egymást és már menetre készen voltunk. Szóval visszahívták és én csak annyit hallottam h....tényleg???...ez mennyire biztos???....gratulálok, vigyázz magadra!!!.....na igen, itt mondták el h gyerekük lesz!
Elégé lefagytam, mivel nem értettem h ez miért csak a férjemnek szólt, így a kocsiban mondtam is, h semmi gond, ha ők így állnak hozzám, akkor én is így fogok!...a férjem erre teljesen kiakadt, h milyen vagyok!...tudta h a gyerekcuccokra gondolok, mivel már pedzegette a család a kérdést
Két hét múlva elkérték a fiam 120 ezres babakocsiját és még mindig ott tartanak h megkapják!
A férjem szerint csak gyerekesek voltak, szerintem bunkók, de akkor nem értem mit várnak?
Szerintem tök bunkóság volt így bejelenteni. Ezt az asztalnál kellett volna, amikor mindenki ott ül.
A babakocsi már más kérdés, akármennyibe is került valamikor. Én inkább megkérdezném tök higgadtan miért így kellett megtudnod.
ok értem, a babakocsit csak azért írtam, mert szinte új és nem is gondoltam h odaadom valakinek, mert mire visszajönne már mehetne a kukába.....
egy dologra tudok gondolni, mivel anyósomék utálnak, nekik akartak megfelelni, h levegőnek néznek.....
Igazad van.Mi az,hogy elkérték a babakocsitokat?És mi az,hogy oda kell adnod?Na adnék én nekik asszem....
Valóban bunkók,és a férjed is az,ha nekik az igazat veled szemben,és oda ígéri a Ti cuccaitokat.Én a helyedben megmondanám egyenesen,hogy nem adunk oda semmit,mert jó lesz majd nektek a tesónak,ennyi.Az ő gyerekükre költsenek ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!