Apuval megyek konditerembe. Páran mondták hogy milyen égő helyzet. Szerintem nem az. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem értem miért nem lehet szülővel menni.. Köszönöm a válaszokat 18L2011. júl. 9. 18:46
1/19 anonim válasza:
Hát ha te a női terembe mész ő meg a férfibe akkor annyira nem az ..de együtt gyúrni kicsit cinkes :D
3/19 anonim válasza:
Miért lenne égő??? És ha egyesek szerint az, akkor mi van?
Aki szerint ez gáz, az egy szerencsétlen balf.sz.
4/19 anonim válasza:
Első: már miért lenne ciki együtt gyúrni???
Kérdező: én anyámmal járok, semmi ciki nincs benne.
16/L
5/19 anonim válasza:
Én is apával járok, mert ő évek óta edz és segített az elején, aztán meg közös rutinprogram lett belőle. Szerintem nem ciki, sőt. :)
6/19 A kérdező kommentje:
Egy helyre mennénk mert együtt van a női és s férfi is.
2011. júl. 9. 18:52
7/19 anonim válasza:
Szerintem sem gáz.Miért lenne már égő?Egyszerűen csak mind a ketten akartok menni és ha így alakult együtt mentek.18évesen pedig már felnőtt vagy ezért az is mindegy hogy ha pár taknyos leszól téged mert ők nem bírnak megfelelő kapcsolatot kialakítani a szüleikkel és nekik gáz hogy ha azzal vannak akik eltartják őket...
Nyugottan menj csak el:)
8/19 anonim válasza:
Ha ő is gyúr akkor nem gáz,de ha csak elkisér és néz az már eléggé.
9/19 anonim válasza:
Dehogy, sőt szerintem tök jó dolog, bár én is mehetnék apukámmal edzeni....
10/19 anonim válasza:
Én is anyámmal akarok menni csak sosem ér rá a munkája miatt egyedül meg nem megyek el. 20n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!