Apuval megyek konditerembe. Páran mondták hogy milyen égő helyzet. Szerintem nem az. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem értem miért nem lehet szülővel menni.. Köszönöm a válaszokat 18L2011. júl. 9. 18:46
11/19 anonim válasza:
Dehogy gáz! Éppen hogy büszkének kell lenned apukádra, hiszen ő is ad a külsejére és az egészségére.
13/19 anonim válasza:
". Páran mondták hogy milyen égő helyzet." ezek az emberek amúgy betették már a lábukat egy fitness terembe valaha, vagy csak a szájuk jár? ;)
14/19 anonim válasza:
Akik szerint az égő, azok biztosan nincsenek annyira jóba az apjukkal, hogy ilyet tehessenek, szóval simán irigységről van szó.
15/19 anonim válasza:
Szerintem menj csak nyugodtan apuddal.
16/19 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal: legyél büszke arra, hogy ilyen jó a viszonyod apuddal.
Semmi kivetni valót nem látok ebben, "gázt" meg még kevésbé.
Én mentem már koncertre is apuval - a családból más nem szerette az adott együttest, az én barátaim közül szintén nem akart/tudott jönni senki, a barátom külföldön volt - így elmentünk apuval ketten.
24/N
17/19 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Haverom kempo mester, és a húga is. Együtt járnak kempózni és kick-boxolni is. A húga tartja a gyerek edzést, haverom pedig a felnőtt edzést.
18/19 anonim válasza:
Ez tök jó, bárcsak én is el tudnám hurcolni a szüleimet egy edzőterembe, de jó is lenne! :(
Szóval nem, egyáltalán nem gáz, sőőőt szerintem nagyon menő, hogy ilyen fitt az apukád! ;)
19/19 A kérdező kommentje:
Igen jár gyúrni elég sokszor jó fitt :)) Az a szégyen hogy még a lányánál is fittebb:))
2011. júl. 9. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!