Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Az anyám elveheti tőlem a...

Az anyám elveheti tőlem a kislányomat? Fontos! Félek nagyon!

Figyelt kérdés
23 éves vagyok.Nagyon összevesztem a szüleimmel a minap.Van egy 10 hónapos lányom.A párom román állampolgár.A páromnak alkalmi munkái vannak ami nincs bejelentve viszont elég rendszeres a jövedelme.Nekem jár a gyed+csp.A szüleim nem jönnek ki a párommal és fordítva.Nagyon összevesztünk és anyám nagyon csúnyán beszólt.Mondtam neki h jó anyu jegyezd meg h mit mondtál.Erre azt mondta h úgy fenyegessem meg őt avval h nem viszem neki át a kicsit h megy a család segítőbe és bejelenti h mi milyen sok pénzzel tartozunk stb.Mert akitől béreljük a lakást az a nagynéném és h ő is mellette fog állni mert sajna 1 ideje elmaradtunk elég rendesen az albérlettel.Ezen felül mennyi hitelem van stb.Meg hogy neki vannak nagyszülői jogai stb...A kislánynak megadunk mindent.Van rendesen kajája van tiszta ruhája nem koszos nem beteg.Imádjuk és nagyon szeretjük.egyikünk sem iszik vagy drogozik.Evvel szemben anyának 1 időben elég sokszor meggyűlt a baja a rendőrséggel ill elég ittas életmódot folytat(ott).Szal ha rám küldi a család segítőket elvihetik a kicsit?Mennyi az esélye ennek?Mit néznek?Megkaphatja ő?Vagy ez csak üres fenyegetés lenne?kérlek segítsetek nagyon félek!!!
2010. máj. 24. 21:52
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
igen ott voltam és láttam sőt apám is látta.Mivel velünk is lakott a manusz úgy hogy apám is velünk lakott!
2010. jún. 1. 12:33
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

Még ha így lenne sem szép,hogy kikürtölöd...

Szerintem költözzetek másik albérletbe,távolabb a szülőktől,nagynéniktől ! Vagy ha maradtok fizessétek ki az albérlet összegét és légy kedvesebb édesanyáddal,bármilyen !

Ha családot alapítottál az a te és párod felelőssége,nem szabad kihasználni a rokonokat,gyerek az aki másra szorul...

2010. jún. 2. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!