Az anyám elveheti tőlem a kislányomat? Fontos! Félek nagyon!
Szerintem megfenyegetni az embert, hogy megszerezze az unokáját az nem méltó egy anyához sem semmilyen emberhez. A gyermekek ha megadtok mindent támogatást és szeretetet akkor igenis az anyja melett a helye. Az pedig, hogy az ő jogairól beszél egyértelmű, hogy önzőség mert elsősorban neked vannak jogaid a sajád gyerekeddel szenben ha már a kötelességeidet teljesíted felé. Ezzel persze nem azt akarom, mondani, hogy el kellene tiltanod tőle hanem, hogy próbálj vele beszélni. Felnőtt ember vagy aki felelősséget kell, hogy válaljon az életéjért s a gyerekéjért. Ha ezt megteszed s anyád is látja akkor el kell fogadnia, hogy felnőttél. Magyarán nem egy tini vagy akit meglehet fenyegetni, hogy elveszik a játékát ha nem takarítki.
Én is a párommal a szüleimnél élek s néha zavar, hogy beleszólnak a 6hós fiam nevelésébe de tudom, hogy csak a legjobbat akarják a picinek és nekem is. Beszéld meg annyáddal s próbálj kicsit önállóbban megszervezni az életed s akkor ő is lenyugszik. Sok sikert.:)
Én kicsit nagyobb távolságot tartanék a családommal a helyedben. 22 éves vagyok, másfél éves gyerekkel, és eszembe se jutna rokontól bérelni lakást meg ilyenek, mert ahol segítenek, ott jogukat érzik arra is, hogy dirigáljanak. Ez nem gonoszság, csak egy alap emberi tul. sajnos.
Nem vehetik el. De szerintem ne szivasd magad! Álljatok a saját lábatokra!
Ha nem fizetitek a felvett kolcsonoket, akkor egy ido utan az ingosagokat fogjak elvinni, ami nem tul jo dolog.
Az anyukad lelki zsarolasa nem valami fenyes dolog, jobb ha megmondod neki,hogy eleg csunyan viselkedik.Nincs arra szukseg,hogy egy kisgyerek olyan veszekedesekben vegyen reszt,ahol a szuleit ocsaroljak.
Nagyon csúnyán beszélsz anyukádról!Talán ott voltál és láttad,hogy megcsalta apádat? Még ha így lenne sem szép,hogy kikürtölöd...
Szerintem költözzetek másik albérletbe,távolabb a szülőktől,nagynéniktől ! Vagy ha maradtok fizessétek ki az albérlet összegét és légy kedvesebb édesanyáddal,bármilyen !
Ha családot alapítottál az a te és párod felelőssége,nem szabad kihasználni a rokonokat,gyerek az aki másra szorul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!