Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Az anyám elveheti tőlem a...

Az anyám elveheti tőlem a kislányomat? Fontos! Félek nagyon!

Figyelt kérdés
23 éves vagyok.Nagyon összevesztem a szüleimmel a minap.Van egy 10 hónapos lányom.A párom román állampolgár.A páromnak alkalmi munkái vannak ami nincs bejelentve viszont elég rendszeres a jövedelme.Nekem jár a gyed+csp.A szüleim nem jönnek ki a párommal és fordítva.Nagyon összevesztünk és anyám nagyon csúnyán beszólt.Mondtam neki h jó anyu jegyezd meg h mit mondtál.Erre azt mondta h úgy fenyegessem meg őt avval h nem viszem neki át a kicsit h megy a család segítőbe és bejelenti h mi milyen sok pénzzel tartozunk stb.Mert akitől béreljük a lakást az a nagynéném és h ő is mellette fog állni mert sajna 1 ideje elmaradtunk elég rendesen az albérlettel.Ezen felül mennyi hitelem van stb.Meg hogy neki vannak nagyszülői jogai stb...A kislánynak megadunk mindent.Van rendesen kajája van tiszta ruhája nem koszos nem beteg.Imádjuk és nagyon szeretjük.egyikünk sem iszik vagy drogozik.Evvel szemben anyának 1 időben elég sokszor meggyűlt a baja a rendőrséggel ill elég ittas életmódot folytat(ott).Szal ha rám küldi a család segítőket elvihetik a kicsit?Mennyi az esélye ennek?Mit néznek?Megkaphatja ő?Vagy ez csak üres fenyegetés lenne?kérlek segítsetek nagyon félek!!!
2010. máj. 24. 21:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
Szia. Nyugi, nem vihetik el! Ahhoz nagyon alapos indok kell, és ha mégis feljelent, akkor úgyis előtte környezettanulmányt tartanak.
2010. máj. 24. 21:57
 2/22 anonim ***** válasza:
94%

Szia, ne félj, anyagi okok miatt nem vehetik el a kislányodat. Ez törvényellenes lenne. Az anyád meg egy szemét. (Bocs.)

És ne aggósdj, a családsegítősök "ismerik a dörgést", ha az anyád tényleg olyan, amilyennek leírod, csak ránézne, és tudni fogják, hogy nem kell adni a szavára.

3/22 anonim ***** válasza:
100%
üres fenyegetés,szerintem nulla esélye van rá , csak végső esetben veszik el a gyerekeket, és azthiszem akkor is csak akkor ha a szülő beleegyezik, i ,viszont azthiszem kérhettek pluszban nevelési segélyt a rossz anyagi helyzetre hivatkozva ha nagyon szarul álltok :)
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
ha normális családi és anyagi körülmények között éltek, és úgy vettem ki a szavaidból, hogy igen, akkor anyukádnak semmi esélye. ne aggódj. lehet ezt ő is tudja, hiszen ez nem így megy, és közel sem ilyen egyszerű. lehet csak meg akart rémiszteni. nyugalom. szegény és szerető családból sem veszik csak úgy el a gyerekeket. kell neki játék, ruha, tető a feje fölé, élelem és szülők. ezek pedig megvannak!
2010. máj. 24. 22:00
 5/22 A kérdező kommentje:
köszi!Érdekes mert anyámon nem látszik h iszik.Pedig már több mint 10 éve.Fiatal (42 éves) és add magára nagyon.Nagyon félek h elmegy és elveszik a kicsit viszont ezekután nagyon nincs kedvem átvinni hozzá a kislányt.Hozzáteszem h papír az albérletről nincs sőt még be se vagyunk ide jelentve.És a párom miatt csinálja ezt az egészet.Viszont vannak tanuim akik tudják h milyen anyám van... Szóval nem kell félnem h el veszik?Jaj nagyon örülök neki.
2010. máj. 24. 22:03
 6/22 anonim ***** válasza:
18%

ööö...

ugye nagykorú vagy?!

2010. máj. 24. 22:06
 7/22 A kérdező kommentje:
Mindene meg van a kicsinek.Jó javarészt kaptuk a dolgokat de akkor is mindene meg van.Nem luxus cuccai meg nem 6000 db de van játéka tiszta ruhája is és nagyon szeretjük mind2en.
 8/22 anonim ***** válasza:
86%
nem kell, nyugi. ha esetleg végeznek is környezettanulmányt emiatt, mert tényleg esetleg elmenne anyád a gyámügyre, amiatt se aggódj. nem lesz semmi baj. de akkor viszont gondolkodj el azon milyen kapcsolatot tarts fent a jövőben anyuddal.
 9/22 A kérdező kommentje:
Az első mondatom az volt h 23 éves vagyok ....jó leszek júliusban.
 10/22 anonim ***** válasza:
76%

jó, elnéztem, sajnálom, fáradtvagyok :)

am a 21:57es voltam

2010. máj. 24. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!