Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétségbe vagyok esve elveheti tőlem?
Dehogy veheti el. Sokkal rosszabbul áll a szénája, a hazugságait meg bizonyítani is kellene, a bíróság nem bemondás alapján működik.
Amúgy abban se lennék biztos, hogy beadta a kérelmet, szerintem csak blöfföl. Ami be is jött neki, mert összetojtad magad.
Remélem úgy lesz ahogy írtátok. Kedves első sajna nem blöfföl mert a bíróság ma küldte ki a levelét a részemre.
De mindent megteszek, hogy ne vehesse el. Belehalnék.
Ne dramatizáld túl.
Ha valóban hazugságokra épül a beadvány, nem tudja bizonyítani. Nem fizeti a megítélt gyerektartást. Priusza van.
Egyszer már neked ítélték a gyereket - most miért vennék el?
Nyugi, ez "csak" kellemetlenség, de ahhoz, hogy elvegyék Tőled a gyereket, legalábbis ütnöd-verned kéne, vagy olyan súlyosan nyomorognotok, hogy enni sincs mit...
Ha nyugodt légkört, normális körülményeket tudsz biztosítani, akkor semmitől nem kell tartanod.
Ne viccelj, ha így éltek, akkor semmi, de semmi okod aggódni! Nyugodj meg!
Sajnos el kell viselned majd a tárgyalást, meg a hazudozását, de utána hazamehetsz szépen az ÖSSZES gyerekedhez és a férjedhez és élhettek tovább. :) Fel a fejjel!
Azt jól olvastam, hogy 5000Ft a gyerektartás?
Csak azért mert akkor már ma elválok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!