Nagymama elveheti tőlem a kisfiam?
Sziasztok.
26 hónapos a kisfiam,az édesapjával megromlott a kapcsolatunk,ezért jan-ban szakítottunk.
én hazaköltöztem,de a kisfiút sajnos nem tudtam akkor magammal vinni,mert volt páromék szószerint kitettek a házból,(náluk laktunk)
és a kicsit nem engedték elvinni.
azóta 1alkalommal volt nálam a kisfiam,5napig,de vissza kellett vinnem-amit azóta már nagyon megbántam-
de folyamatosan zaklattak,ill.megfenyegettek,hogy ha nem adom vissza,érte jönnek,megkeresnek és elvágják a torkom,úgy viszik el a gyereket.
bíróságon van a gyermekelh.per,de még nem történt semmi érdemleges az ügyben.
volt anyósom ragaszkodik hozzá,hogy ők akarják a kisfiút,azt mondta,hogy mindent meg fog tenni annak érdekében,hogy engem ellehetetlenítsen,hogy nekik ítélje a Bíróság.
a láthatást is akadályozzák számomra,legutóbb 2 órát tölthettem a kicsivel,és szabályosan elzavart a mama,hogy ez az ö háza,ö diktál,hogy mennyit maradhatok,és örüljek neki,hogy egyáltalán megengedte,hogy láthattam a gyermekem.
nagyon tarthatatlannak érzem már ezt a helyzetet,idegileg borzasztóan megvisel,és biztos vagyok benne,hogy a kisfiúnak sem tesz jót.
szerintetek mennyi az esélye,hogy elvehetik tőlem a kisfiam?
munkahelyem van,és saját házam is,ahol már megcsinálták a környezettanulmányt,és megfelelönek találták.
Menj oda, diktafon vagy magno a zsebben és vedd fel ami történik. Jóljöhet a bíróságon.
Az a baj,hogy otthagytad a gyereket ezt megítélhetik negatívan. De ha minden megvan mostanra, akkor kétlem,hogy elveszik a gyereket.
Nem akarlak minösíteni, de valami nincs rendben veled ha otthagytad a gyerekedet. ès azóta sem te neveled.
Èn soha nem tudnám otthagyni sehol a vgyereket. ha valaki erövel elvenné tölem akkor lecövekelnék a kapuban majd hívnám a rendörséget hogy adják vissza a gyerekemet.
Szerintem van esélye a nagymamának mivel nem nálad van a gyerek.
én békeséget kívánok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!