Trendi nagymama, aki halad a korral?
Adj hálát a JóIstennek érte. Az én nagyim 8 évvel ezelőtt meghalt 81 évesen, de halála előtt 2 évvel már szellemi gondjai voltak.
25/L
Az enyém is szupernagyi...de a pasija elég rossz hatással van rá, mellette esküszöm öregszik. :(
Most volt télen, (a mama 75 éves), hogy kimentem hozzá kocsival, és mikor jöttem volna haza, tehát ki akartam állni a kapubejárótól elakadt a kocsim. A mama kint volt, integetett, majd mikor látta, hogy elakadtam nekigyürkőzött és kitolta a kocsit!! Én meg nem győztem felszedni az állam!!
Örülj neki, hogy ilyen szuper nagyid van!
Sajnos nagyon sok idős ember hiszi azt, hogy mivel elteltek az évek, akkor már be kell savanyodnia otthon, ezáltal "ellustulnak" az agytekervények, és nemhogy új információt nem fogadnak be, de a régi ismereteket is elfelejtik. (Persze most nem azokról az idősekről beszélek, akik egészségügyi okokból kerülnek hasonló helyzetbe).
Ezek szerint a te nagyid érdeklődik a napi események iránt, "halad a korral", és ezért szuper-nagyi. Örülj neki és légy rá büszke!
Első válaszoló vagyok. Egyébként nekem sokkal több nagyszülőm van. Egy idősek otthonában dolgozom és olyanok nekem, mint a nagyszüleim. Ma pl. 75. szülinapi partira megyek (5 perc és indulok). A szülinapos néni már hetek óta vásárolja a piát, leszervezett egy énekes, meghívott mindenkit. Totál bepörgött, ma reggel még a haját is belövette a fodrásszal. De sok idős van (80 körüliek), akik internet shoppingolnak meg youtube-olnak. Hetente jár ki egy nőci, aki tanítgatja őket.
Ha "bandába verődnek" a nappaliban, akkor pedig jobb nem hallgatni, h mit beszélnek, mert belepirulok :D
Az én nagyim 77 éves,és ő a család összetartó ereje. Dolgozik a kertjében,varr az unokáinak menyasszonyi vagy alkalmi ruhákat. Sokat olvas,rejtvényt fejt,két évvel ezelőtt megtanulta a számítógép kezelését.
Mindig azt mondja,hogy aki dolgozik,sokat olvas,igyekszik a világ dolgairól tájékozódni,az szellemileg is fiatal marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!