Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Elegem van miért ilyen szemete...

Elegem van miért ilyen szemetek velem?

Figyelt kérdés
A történet az,hogy sajnos még az első családommal élek tehát testvér,szūlő.Nem kis terhes vagyok már de amit csak eltudtok képzelni házimunkát mindent én csinálok meg a férjem néha besegít.Tudom hogy attól még hogy valaki terhes nem kell kinyalni a fenekét de ami nálunk megy az még a legrosszabbnál is rosszabb.Tesóm semmit nem csinál de szószerint semmit és mástól hallom vissza hogy én vagyok a rossz mert én túl sokat házimunkázok ami nem ugy van csak nem szeretem ha egyszerre sok összegyūlik mert ugy több idő mig az ember elkészūl vele és terhesen azt nem birnám.Apám is aki szintén nem csinál semmit nagyon jól tudja hogy egyedūl csinálok mindent de ha egyszer nincs elmosva az edények leszid.Ez mi más ha nem kihasználás és kegyetlenség én ha nem csinálnák semmit ÉVEK óta elbujnék szégyenemben hiába lennék fiu a férfi is eltud mosni egy tányért.És nem a másikat csesztetném aki mindennap dolgozik otthon amellett hogy idősebb terhes.Most mondjátok ha nincs igazam.Tervezgetjūk férjemmel hogy később elköltözünk de azt hiszem akkor nagy bajba lesznek mert kénytelenek lesznek ők dolgozni otthon máskūlönben bűz lesz és iszonyat rendetlenség.
2017. febr. 22. 20:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%

ma 07:21

Szerinted önzőség?? Szerintem nem az! Tudod a boldog szülők ha jön egy pici baba arra felkészülnek, úgy alakítják az életüket. Nem a babával van a gond, hanem azzal, hogy a család többi tagja nem tudja és nem akarja az életét gyökeresen megváltoztatni mert pici baba jön.

Állandó éjszakás voltam, és voltak olyan nappalok amikor sírva kértem a tesómat, hogy legalább menjen sétálni(nyáron) a picivel, hogy 1 órácskát tudjak aludni, mert nekem éjszaka dolgoznom kell. Anyám imádja az unokáit, imádja a kislányt is, de neki is tönkrementek az idegei mert a kicsi folyamatosan sírt mindenért. A gyerek apja ha már nem bírta hazament a szüleihez aludni pár napot, hogy kipihenje magát.

Az öcsém aki akkor volt tinédzser korban nem tudott tanulni a kicsitől, később meg nem volt magánszférája mert a kicsi kúszott-mászott, ment, és állandó jelleggel az öcsém szobájába. Pedig ő is visszafogta magát. Nem bömböltette a zenét, nem hívta fel a haverokat, és mindig elpakolt maga után. De a nővérem úgy gondolta, hogy a családnak a pici körül kell ugrálnia. Tudod az volt az önzőség amikor kijelentette, hogy nem bírja már idegekkel, hogy a kislány most a foga miatt sír (vagy a hasa miatt) így "nesze, itt van Réka, vigyázzatok rá, nekem el kell mennem kikapcsolódni" Ja, és tudod hányszor jött át a szomszéd, hogy csináljunk valamit mert nem tud pihenni a kicsitől??Én már akkor ott tartottam, hogy nem tudom hány alkalommal köszöntem meg a főnökömnek, hogy tolerálja a rossz munkamorálomat, az iszonyú fáradtság miatt. Szóval ez önzőség???

Nem tudod mit jelent ez a szó..

A baba csodás dolog, imádni valóak, de ha valaki babát akar, az ne más nyakára tegye.

Nekem is van fiam, de én külön költöztem a családomtól, inkább albérletbe mentem..

2017. febr. 23. 08:16
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Itt mindenki a gyerek dologgal van elfoglalva.

A kérdező egy szóval se írta, hogy Ő a gyerek dolgában bárkitől segítséget kért volna.

Ő azt a (gyerektől függetlenül) elfogadhatatlan helyzetet kifogásolta az Apja és a Testvére a KÖZÖS HÁZTARTÁS háztartási munkáiból nem csinál semmit; ebből KÖZÖS FELADATBÓL hárítják át a maguk részét a kérdezőre.

A gyerek csak annyiban jön ide, hogy MÉG durvább, hogy ezt a viselkedést egy állapotos nővel művelik. De ELEVE ELFOGADHATATLAN állapotról van szó.

2017. febr. 23. 08:58
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként az is fura felfogás, hogy ha valaki abban a házban; ahol Ő IS LAKÓ gyereket szül, azt mások nyakára szüli, csak azért, mert mások IS laknak ott.
2017. febr. 23. 09:03
 14/16 anonim ***** válasza:
13-as: Igen, mások nyakára szüli, ugyanis a kérdező nem fog dolgozni, de a babának rengeteg szükséglete lesz, ami igenis pénzbe fog kerülni! Nem lehet majd tőle pihenni, hangoskodni...stb... Ez jelenti azt, hogy más nyakára szüli!!! Miből fognak különköltözni, majd ha gyerek nélkül sem tudták megteremteni a feltételeket??? Mondjuk érdekelne, hogy hány éves a kérdező, meg a párja, és mi a végzettségük!
2017. febr. 23. 11:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, vegyük a tényeket, semmi bántás vagy ilyenek:otthon laktok oké, de ti akartatok gyereket, és nem ők. Ti mennyivel szálltok be a rezsibe és a ti költségeitekbe? ők dolgoznak? Mert ha dolgoznak, ráadásul te nem adsz pénzt a házhoz, szerintem teljesen jogos hogy te végzel minden házimunkát.
2017. febr. 23. 15:07
 16/16 anonim ***** válasza:
13as, igen, a nyakára szüli, mivel gondolom nem a szülők könyörögtek hogy drága kislányom, légyszíves babázz már le, hogy teljes legyen az öröm, hogy nem csak a férjedet költöztetted a nyakunkra... Felnőtt, komoly ember nem vállal addig gyereket, míg nem teremti meg a feltételeket.
2017. febr. 23. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!