Elegem van miért ilyen szemetek velem?
ma 07:21
Szerinted önzőség?? Szerintem nem az! Tudod a boldog szülők ha jön egy pici baba arra felkészülnek, úgy alakítják az életüket. Nem a babával van a gond, hanem azzal, hogy a család többi tagja nem tudja és nem akarja az életét gyökeresen megváltoztatni mert pici baba jön.
Állandó éjszakás voltam, és voltak olyan nappalok amikor sírva kértem a tesómat, hogy legalább menjen sétálni(nyáron) a picivel, hogy 1 órácskát tudjak aludni, mert nekem éjszaka dolgoznom kell. Anyám imádja az unokáit, imádja a kislányt is, de neki is tönkrementek az idegei mert a kicsi folyamatosan sírt mindenért. A gyerek apja ha már nem bírta hazament a szüleihez aludni pár napot, hogy kipihenje magát.
Az öcsém aki akkor volt tinédzser korban nem tudott tanulni a kicsitől, később meg nem volt magánszférája mert a kicsi kúszott-mászott, ment, és állandó jelleggel az öcsém szobájába. Pedig ő is visszafogta magát. Nem bömböltette a zenét, nem hívta fel a haverokat, és mindig elpakolt maga után. De a nővérem úgy gondolta, hogy a családnak a pici körül kell ugrálnia. Tudod az volt az önzőség amikor kijelentette, hogy nem bírja már idegekkel, hogy a kislány most a foga miatt sír (vagy a hasa miatt) így "nesze, itt van Réka, vigyázzatok rá, nekem el kell mennem kikapcsolódni" Ja, és tudod hányszor jött át a szomszéd, hogy csináljunk valamit mert nem tud pihenni a kicsitől??Én már akkor ott tartottam, hogy nem tudom hány alkalommal köszöntem meg a főnökömnek, hogy tolerálja a rossz munkamorálomat, az iszonyú fáradtság miatt. Szóval ez önzőség???
Nem tudod mit jelent ez a szó..
A baba csodás dolog, imádni valóak, de ha valaki babát akar, az ne más nyakára tegye.
Nekem is van fiam, de én külön költöztem a családomtól, inkább albérletbe mentem..
Itt mindenki a gyerek dologgal van elfoglalva.
A kérdező egy szóval se írta, hogy Ő a gyerek dolgában bárkitől segítséget kért volna.
Ő azt a (gyerektől függetlenül) elfogadhatatlan helyzetet kifogásolta az Apja és a Testvére a KÖZÖS HÁZTARTÁS háztartási munkáiból nem csinál semmit; ebből KÖZÖS FELADATBÓL hárítják át a maguk részét a kérdezőre.
A gyerek csak annyiban jön ide, hogy MÉG durvább, hogy ezt a viselkedést egy állapotos nővel művelik. De ELEVE ELFOGADHATATLAN állapotról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!