Elegem van miért ilyen szemetek velem?
Abban igazad van, hogy a férfiak keze sem törik el ha elmosogatnak. Viszont a családod nem az utolsó pár hónapban lettek ilyenek, hanem mindig is ilyenek voltak. Így neked sem kellett volna terhesen odaköltözni hozzájuk.
Ha tudtok minél előbb költözzetek, gyerekkel ne menj a családi házba. Hiszen ők nem terveznek kis csecsemővel együtt élni.
Ha tudtok férjeddel, költözz!
Ha rákényszerülnek, majd megtanulnak dolgozni!
Már feltéve, hogy egészséges a Tesód és az Apád. Ha rokkantak, akkor más a helyzet.
Egyébként Édesanyáddal mi van?
Igen, a baba a család tagjává válik. De te akarsz csecsemőt, nem apád és nem a tesód! Ők nem tervezik, hogy állandó babasírás miatt nem tudnak majd aludni, vagy állandóan kiteregetett babaruhák, pelenkák közt éljenek. A gyereket te és a férjed akartátok. Ezt kéne felfognod.
Én tudom milyen ez. Amikor a nővérem hazajött terhesen, azzal, hogy spórolni akarnak lakásra, anyámék tárt karokkal várták, bár apám megjegyezte, hogy öregek ők már a kisbabához. A család imádja, én is imádom a kislányt, de sokszor a falra másztam amikor éjszakás műszak után aludtam volna de nem tudtam mert non-stop sírt a kicsi. Vagy amikor a nővérem úgy gondolta, hogy mi azért vagyunk, hogy babázunk amikor ő fáradt. Gyereket vállalni nem úgy kell, hogy valaki nyakára! Igen családtag de a te családod tagja lesz...
"Igen, a baba a család tagjává válik. De te akarsz csecsemőt, nem apád és nem a tesód! Ők nem tervezik, hogy állandó babasírás miatt nem tudnak majd aludni, vagy állandóan kiteregetett babaruhák, pelenkák közt éljenek. A gyereket te és a férjed akartátok. Ezt kéne felfognod.
Én tudom milyen ez. Amikor a nővérem hazajött terhesen, azzal, hogy spórolni akarnak lakásra, anyámék tárt karokkal várták, bár apám megjegyezte, hogy öregek ők már a kisbabához. A család imádja, én is imádom a kislányt, de sokszor a falra másztam amikor éjszakás műszak után aludtam volna de nem tudtam mert non-stop sírt a kicsi. Vagy amikor a nővérem úgy gondolta, hogy mi azért vagyunk, hogy babázunk amikor ő fáradt. Gyereket vállalni nem úgy kell, hogy valaki nyakára! Igen családtag de a te családod tagja lesz..."
1. Hogy lehet valaki ennyire önző, hogy egy kisbabában csak a nehézséget látja?
2. Felhívnám a figyelmét a fentebb idézett válaszadónak arra, hogy a kérdező nem azt várja, hogy a gyerek dolgában segítsenek Neki.
Mindössze így még jobban fel van háborodva a miatt,
AMI MIATT EGYÉBKÉNT IS JOGGAL dühös:
Az Apja és a Testvére kihasználja, gyakorlatilag ingyen-cselédnek nézi.
Kérdező, seítenél nekem megérteni valamit,amit eddig sose sikerült?
Ha anyagilag vacakul álltok, és most se tudjátok megteremteni az önálló életeteket,ami azért két munkaképes felnőtt embertől eléggé gáz, akkor miért vállaltok már most gyereket, más nyakára? A sok boldogság mellett egy valóságos pénznyelő, és ha előtte se ment az önállóság,akkor gyerekkel hogyan gondoltátok majd elköltözni? Ráadáasul egy kapcsolatot is megvisel,miért teszitek ki ennek a családodat? Ők megszoktak egy életstílust (takarítasz rájuk), és már most nyafogsz, hog ylegyenek tekintettel rád. Nincsenek. Szerinted ki nem fogja lesz..ni le, hog yneked milyen megemelkedett igényeid vannak, amikor még terhesebb leszel, vagy gyermekágyas, vagy majd a gyerekednek csend kell, meg ez, meg az, mikor az ő életterükbe szülöd? Akkor majd veszekedni fogsz velük, hogy alkalmazkodjanak a gyerekedhez? Pakoljanak elmaguk után, mert a csúszó-mászó baba mindent a szájába vesz? Nem fognak,ahogy most sem. Vagy ezt hogyan képzeltétek el a férjeddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!