Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Elegem van miért ilyen szemete...

Elegem van miért ilyen szemetek velem?

Figyelt kérdés
A történet az,hogy sajnos még az első családommal élek tehát testvér,szūlő.Nem kis terhes vagyok már de amit csak eltudtok képzelni házimunkát mindent én csinálok meg a férjem néha besegít.Tudom hogy attól még hogy valaki terhes nem kell kinyalni a fenekét de ami nálunk megy az még a legrosszabbnál is rosszabb.Tesóm semmit nem csinál de szószerint semmit és mástól hallom vissza hogy én vagyok a rossz mert én túl sokat házimunkázok ami nem ugy van csak nem szeretem ha egyszerre sok összegyūlik mert ugy több idő mig az ember elkészūl vele és terhesen azt nem birnám.Apám is aki szintén nem csinál semmit nagyon jól tudja hogy egyedūl csinálok mindent de ha egyszer nincs elmosva az edények leszid.Ez mi más ha nem kihasználás és kegyetlenség én ha nem csinálnák semmit ÉVEK óta elbujnék szégyenemben hiába lennék fiu a férfi is eltud mosni egy tányért.És nem a másikat csesztetném aki mindennap dolgozik otthon amellett hogy idősebb terhes.Most mondjátok ha nincs igazam.Tervezgetjūk férjemmel hogy később elköltözünk de azt hiszem akkor nagy bajba lesznek mert kénytelenek lesznek ők dolgozni otthon máskūlönben bűz lesz és iszonyat rendetlenség.
2017. febr. 22. 20:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Abban igazad van, hogy a férfiak keze sem törik el ha elmosogatnak. Viszont a családod nem az utolsó pár hónapban lettek ilyenek, hanem mindig is ilyenek voltak. Így neked sem kellett volna terhesen odaköltözni hozzájuk.

Ha tudtok minél előbb költözzetek, gyerekkel ne menj a családi házba. Hiszen ők nem terveznek kis csecsemővel együtt élni.

2017. febr. 22. 20:25
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
Tehát anyádékkal laksz, terhes vagy, meg a férjed is ott lakik? Szép. "Tervezgetjük, hogy később elköltözünk". Hát ne tervezzétek, már holnap keressetek lakást, ez nem egészséges, éreztetik is veletek, mégis mit képzeltek ti, hogy még oda is szülsz?? Ráadásul a probléma sem nagy, ilyeneket 14 éves kis csitrik szoktak kiírni, nem felnőtt nők, akik hamarosan anyák lesznek.
2017. febr. 22. 20:26
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudtok férjeddel, költözz!

Ha rákényszerülnek, majd megtanulnak dolgozni!

Már feltéve, hogy egészséges a Tesód és az Apád. Ha rokkantak, akkor más a helyzet.

Egyébként Édesanyáddal mi van?

2017. febr. 22. 20:28
 4/16 A kérdező kommentje:
Anyukám nincs és nem oda költöztūnk hanem még elsem költöztem én onnan.Anyagi helyzetūnk miatt egy jó darabig itt kell maradnunk hogy milyen anyagi abba nem mennék bele.Egyik sem rokkant és nincs igazad nem tudom hányadik válaszoló mert 1 ez a baba a család tagjává válik nem idegen nekik 2 aki egy kicsit is jóembernek hiszi magát az ilyenkor inkâbb odaáll a várandós mellé nem természetes neki hogy mindent ő egyedūl csinál és nem érezteti vele.Te sem lehetsz egy kedves ember hogyha igy felháborodva irsz elitélve minket,dehát ilyenek mindig is lesznek akik csak rossz véleménnyel lesznek a másikról.
2017. febr. 22. 21:45
 5/16 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit emberek ne is írjatok választ mert nem fogom megnézni.Rájöttem hogy ez az oldal jócskán olyan emberekből áll akik csak heccelés,belekötés,kioktatás kedvéért jönnek ide.Lenézve a kérdezőket,nem csak magamon tapasztalom.Mért jó az az embernek ha bunkóskodik mert ő is azt kapja?Miért kellenek az ellenséges válaszok miért boldogabb attól valaki mert irt egy provokatív választ azt elvégezte dolgát.Miért nem lehetūnk egyszerūen csak szimplán kedvesek egymással,hát jó ez nektek hogy idegesitetek másokat és ezzel magatokat.Ha nem tetszik amit irtam miért állsz velem szóba??Nem érdekel ha kitiltanak de ilyen faragatlan bunkó népség közt nem maradok!!
2017. febr. 22. 21:56
 6/16 A kérdező kommentje:
Már tisztelet a kivételnek,de utálom hogy ennyi rossz van a világban a jóság helyett. már nem birom elviselni
2017. febr. 22. 22:00
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a baba a család tagjává válik. De te akarsz csecsemőt, nem apád és nem a tesód! Ők nem tervezik, hogy állandó babasírás miatt nem tudnak majd aludni, vagy állandóan kiteregetett babaruhák, pelenkák közt éljenek. A gyereket te és a férjed akartátok. Ezt kéne felfognod.

Én tudom milyen ez. Amikor a nővérem hazajött terhesen, azzal, hogy spórolni akarnak lakásra, anyámék tárt karokkal várták, bár apám megjegyezte, hogy öregek ők már a kisbabához. A család imádja, én is imádom a kislányt, de sokszor a falra másztam amikor éjszakás műszak után aludtam volna de nem tudtam mert non-stop sírt a kicsi. Vagy amikor a nővérem úgy gondolta, hogy mi azért vagyunk, hogy babázunk amikor ő fáradt. Gyereket vállalni nem úgy kell, hogy valaki nyakára! Igen családtag de a te családod tagja lesz...

2017. febr. 22. 23:45
 8/16 anonim ***** válasza:
17%

"Igen, a baba a család tagjává válik. De te akarsz csecsemőt, nem apád és nem a tesód! Ők nem tervezik, hogy állandó babasírás miatt nem tudnak majd aludni, vagy állandóan kiteregetett babaruhák, pelenkák közt éljenek. A gyereket te és a férjed akartátok. Ezt kéne felfognod.

Én tudom milyen ez. Amikor a nővérem hazajött terhesen, azzal, hogy spórolni akarnak lakásra, anyámék tárt karokkal várták, bár apám megjegyezte, hogy öregek ők már a kisbabához. A család imádja, én is imádom a kislányt, de sokszor a falra másztam amikor éjszakás műszak után aludtam volna de nem tudtam mert non-stop sírt a kicsi. Vagy amikor a nővérem úgy gondolta, hogy mi azért vagyunk, hogy babázunk amikor ő fáradt. Gyereket vállalni nem úgy kell, hogy valaki nyakára! Igen családtag de a te családod tagja lesz..."

1. Hogy lehet valaki ennyire önző, hogy egy kisbabában csak a nehézséget látja?

2. Felhívnám a figyelmét a fentebb idézett válaszadónak arra, hogy a kérdező nem azt várja, hogy a gyerek dolgában segítsenek Neki.

Mindössze így még jobban fel van háborodva a miatt,

AMI MIATT EGYÉBKÉNT IS JOGGAL dühös:

Az Apja és a Testvére kihasználja, gyakorlatilag ingyen-cselédnek nézi.

2017. febr. 23. 00:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért szemetek? Csak mert nem akarják hogy a nyakukra szülj? Ez nem kötsögség, egyszerü logika. Gyereket nem a semmire vállalunk, hanem mikor van saját/bérelt lakás, önálló kereset és biztos háttér.
2017. febr. 23. 07:21
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, seítenél nekem megérteni valamit,amit eddig sose sikerült?

Ha anyagilag vacakul álltok, és most se tudjátok megteremteni az önálló életeteket,ami azért két munkaképes felnőtt embertől eléggé gáz, akkor miért vállaltok már most gyereket, más nyakára? A sok boldogság mellett egy valóságos pénznyelő, és ha előtte se ment az önállóság,akkor gyerekkel hogyan gondoltátok majd elköltözni? Ráadáasul egy kapcsolatot is megvisel,miért teszitek ki ennek a családodat? Ők megszoktak egy életstílust (takarítasz rájuk), és már most nyafogsz, hog ylegyenek tekintettel rád. Nincsenek. Szerinted ki nem fogja lesz..ni le, hog yneked milyen megemelkedett igényeid vannak, amikor még terhesebb leszel, vagy gyermekágyas, vagy majd a gyerekednek csend kell, meg ez, meg az, mikor az ő életterükbe szülöd? Akkor majd veszekedni fogsz velük, hogy alkalmazkodjanak a gyerekedhez? Pakoljanak elmaguk után, mert a csúszó-mászó baba mindent a szájába vesz? Nem fognak,ahogy most sem. Vagy ezt hogyan képzeltétek el a férjeddel?

2017. febr. 23. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!