Szeretitek a testvéreteket?
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 16:16
12/25 anonim válasza:
Van egy bátyám és egy nővérem,az ÉLETEMET ADNÁM értük.Mindennél jobban SZERETEM őket,ők az ÉLETEM.
Viszont ők egy hajszállal jobban szeretnek engem mint egymást.De én mindkettőt ugyanúgy IMÁDOM!
13/25 anonim válasza:
van egy nővérem.hát valamikor igen valamikor meg veszekszünk de utána rájövünk hogy valami értelmetlen dolgon
14/25 anonim válasza:
Utálom mert egy gazember,azt nézi hol tud bosszút állni:-(
15/25 anonim válasza:
Én imádom az öcsémet. Ő 17, én 23L
16/25 anonim válasza:
Nekem 3 öcsém van,a kisebbik teljessen kirekesztett az életéböl amióta menyesszonya van,az utcán még a fejét is elfórditja ha összefutunk.Engem ez nagyonbánt mert szeretem a testvéreim.
17/25 anonim válasza:
Igen,de légy szi ne mondd el neki :)
18/25 anonim válasza:
Igen, csak meg ne tudja, mert mindig azt mondjuk egymásnak , hogy nem. De olykor tényleg nem , mert összeveszünk, akkor félre vonulunk és kis idő múlva megint jóba leszünk :) Ő 18/L én 12/L
19/25 anonim válasza:
Igen, szerintem egy jó tesónál nincs is jobb barát!
20/25 anonim válasza:
Igen, szeretem őket, bár a legidősebbik egy elég furcsa teremtmény, több mint furcsa, ha értitek mire gondolok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!