Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » SOS. A barátnőm át akar verni? :S

SOS. A barátnőm át akar verni? :S

Figyelt kérdés
Nos felnőtt gimnáziumba jár,ahol negyedévente van vizsga.De soha nem látom nála egy ellenörzőt,vagy valami ami bizonyítaná azt,hogy jók a jegyei,nem bukik meg stb..Én unszoltam már,hogy kikell járnia az iskolát,ezért ilyen iskolába ment,ahova nem kell bejárni,csak vizsgázni stb.Aki iylen helyre járt,vagy tud valamit erről,az segítsen:van valami ellenörző féleség,vagy papír amit vizsga után kapnak?Mert ő aztmondta nincs semmi...Köszi a válaszokat előre is.23.L
2010. márc. 19. 00:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Én OKJ képzésre jártam. Negyedévente, illetve adott tárgyakból félévente volt vizsga, akár a főiskolán, egyetemen. Nekünk nem volt ellenőrzőnk, a "leckekönyv" egy hivatalos bizonyítvány volt(mint az év végi bizik, mondjuk egy félév egy tanévnek is betudható volt) azt nekünk megmutatták, de nem adták ki, csak miután végeztünk, kaptuk meg a végbizonyítvánnyal. A tanárok naplót vezettek(hiányzás, jegyek)

Volt egy ismerősöm, ő estibe járt, náluk is csak naplót vezettek, de a diákoknak nem volt ellenőrzőjük, csak év végi bizonyítványuk, meg utána az érettségi bizi.

Ő bejárt, de nem az órákra, hanem a társaság kiült a büféhez és traccsoltak.

Az, hogy nem kap semmi dokumentumot, elképzelhető, az estiseket ezzel nem valószínű, hogy nyaggatnák. Esetleg kérdezd meg ki az Of, vagy keress meg egy tanárját, és érdeklődd meg, milyen is a lányzó.

2010. márc. 19. 12:51
 22/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat:)Sokat segítettél.
2010. márc. 19. 13:08
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
07:35-ös vagyok kedves kérdező és én jó szándékból írtam neked,hogy vigyázz,nehogy te gyere ki rosszul belőle.Én kérek elnézést,hogy szándékomban állt neked segíteni.
2010. márc. 19. 13:26
 24/28 anonim ***** válasza:
55%
ha soha nem volt sunyi,akkor hogy játszotta el a bizalmadat? :S
2010. márc. 19. 13:42
 25/28 anonim ***** válasza:

Estire jártam szintén és nem volt semmilyen ellenőrző.

Pár vizsga van egy évben, várd ki az év végét, hogy lesz-e bizonyítvány.

2010. márc. 19. 14:42
 26/28 A kérdező kommentje:

13:42

Sztem előbb olvasd el még 1x mit írtam,és utána írj...köszike

"Soha nem voltam sunyi,vagy önző vagy akármi,amíg nem ismeritek a helyzetet teljesen,nemkell leszólni a másikat."

2010. márc. 19. 14:46
 27/28 anonim ***** válasza:
50%
Már ne haragudj, de most te homoszexuális vagy???
2010. márc. 19. 19:43
 28/28 A kérdező kommentje:

Tessék?:DMiből gondolod?Neked nincs legjobb barátod?Olyan akit szinte testvérként szeretsz...?Jah és ha homo lennék:)Mi lenne akkor....?

szánalom:)

2010. márc. 20. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!