Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » SOS. A barátnőm át akar verni? :S

SOS. A barátnőm át akar verni? :S

Figyelt kérdés
Nos felnőtt gimnáziumba jár,ahol negyedévente van vizsga.De soha nem látom nála egy ellenörzőt,vagy valami ami bizonyítaná azt,hogy jók a jegyei,nem bukik meg stb..Én unszoltam már,hogy kikell járnia az iskolát,ezért ilyen iskolába ment,ahova nem kell bejárni,csak vizsgázni stb.Aki iylen helyre járt,vagy tud valamit erről,az segítsen:van valami ellenörző féleség,vagy papír amit vizsga után kapnak?Mert ő aztmondta nincs semmi...Köszi a válaszokat előre is.23.L
2010. márc. 19. 00:44
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
én is estire jártam,és nincs semmi. év végén odaadják a bizit,és ennyi.
2010. márc. 19. 00:48
 2/28 anonim válasza:
47%
Az kizárt dolog,hogy bármiféle intézménybe ne legyen ellenörző vagy a vizsgák után valami dokumentum.
2010. márc. 19. 00:52
 3/28 A kérdező kommentje:
Nos ezaz,én is furcsálom.Hisz nem csak 30 évesek járnak ilyen iskolába,hanem fiatalabbak is,akiknek a szülei mondjuk kiváncsiak a jegyekre,a vizsgák eredményeire.Vagy minden héten járjon be a szülő?Nekem is furcsa:S Azthiszem át akarnak verni...:(
2010. márc. 19. 00:54
 4/28 anonim ***** válasza:
64%
eslő vagyok. milyen ellenőrző kéne? vigye haza a 40 éves nő,és irassa alá a szüleivel? vagy mit gondolsz? :S
2010. márc. 19. 00:58
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Én jelenleg is ilyenbe járok. Nincsen ellenőrző vagy valami hasonló, DE egy héten 2-3 alkalommal délután igenis,be kellene járnia, és a vizsgák igen, negyedévente vannak, amiről nem kapunk semmi dokumentumot... ez 100 százalék.. a mi sulinkban legalábbis így működik...
2010. márc. 19. 01:00
 6/28 A kérdező kommentje:
Nos azt hiszem,hogy akár hány éves,egy füzettnek,vagy tájékoztató jellegű "ellenőrzőnek" kellene lennie,nem csak a tanár beirogatja magának oszt szoszi:S Ne haragudj de nem értek azzal 1et hogy azért mert valaki 40 éves,vagy akár 30 vagy akármennyi,nincs semmi papír a vizsgáiról,a jegyeiről....és ez az én véleményem
2010. márc. 19. 01:01
 7/28 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló:Hát ha így van akkor annak csak örülni tudok,bár ha én ilyen sulit vezetnék tuti lenne valami dokumentum a jegyekről papír formájában:)Lehetséges olyat kérni,hogy külön legyen neki ellenörzője,vagy tájokaztató füzete?Sem én sem a szülei nem bízunk már benne ilyen téren,eljátszotta az összes bizalmunkat,de nem akarjuk,hogy elkanászkodjon teljesen,ezért kell valami,ami miatt bejárna,mert akkor tudja ,hogy kiderülne ha nem megy be..:(
2010. márc. 19. 01:03
 8/28 anonim ***** válasza:
41%
Biztos hogy kell neked egy lusta, csaló, ingyenélő nőszemély? Tőle akkarsz gyerekeket? Egész életedben el akkarod tartani mert ő nem hajlandó saját magáért megemelni a fenekét?
2010. márc. 19. 01:12
 9/28 anonim ***** válasza:
64%

Utolsó válaszoló vagyok.Akármikor be tudsz menni a suliba, és megnézheted a jegyeit a vizsgáiról.

Vagy szólj a barátnődnek, hogy fénymásolják le neki a naplóból a jegyeit,mert látni szeretnéd, köteles az osztályfőnök lemásolni, hisz nekem is megtette :)(bár nem ilyen célból) Persze senki sem kérdezi meg tőle, hogy az meg mire kell neki.

2010. márc. 19. 01:13
 10/28 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Lány vagyok,és a barátnőmet akarom helyrepofozni.Nem akarom h egy semmirekellő legyen.Ha kell állandóan a nyomában leszek,hogy be jár e,nekem megéri,mert 12 éve a legjobb barátnőm,és nem fordulok el mellőle.
2010. márc. 19. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!