Lehetséges ez? Vagy csak a barátnőm találta ki?
Figyelt kérdés
Egy barátnőm azt állítja h Kossuth Lajos rokona, merthogy megtalálta a nagyon régi családfájában. Szerintetek ez lehetséges? mert én nem hiszem el xD2011. jan. 2. 15:38
2/17 anonim válasza:
attól, hogy nem Kossuth a neve, ez akár lehetséges is lehet. biztos volt testvére vagy vkije... kérd meg, h mutassa meg. nekünk is megvan a családfánk, végigvezetve a középkorig. tele van mindenféle nemessel, mégis dolgozó állampolgárok a szüleim:)
3/17 anonim válasza:
Egyébként honnan lehet családfát csinálni?
5/17 anonim válasza:
Lehet hogy kitalálta...de mi értelme lenni kitalálni? o.O
6/17 anonim válasza:
már miért ne lenne lehetséges?
nem értem, mi ezen olyan hihetetlen.
kérd meg, hogy mutassa meg.
7/17 anonim válasza:
15:47! a nagypapám állította még össze 2 bátyjával. körbeutazták fél Nagy- M.o.-t és levéltárakban és plébániákon érdeklődtek. úgy tudom van vmilyen program, de erről többet nem tudok.
8/17 anonim válasza:
Vagy meg kell keresni egy genealógust, aki épp ezzel foglalkozik, és jó sok pénzt fizetni neki. Az én egyik rokonom genealógus volt, így nekünk is meg van a családfánk visszavezetve az 1340-es évekig, amikor megkaptuk a nemesi oklevelet.
A kérdésre válaszolva: Elvileg lehetséges, miért ne lenne? Hiszen ha Kossuth Lajos gyerekek nélkül halt is meg, lehetett neki testvére, akinek a leszármazottai közt ott van a barátnőd. És ahogy írták: még a vezetékneve sem kell, hogy Kossuth legyen...
9/17 anonim válasza:
Lehetséges.Kossuth Lajosnak még 4 testvére volt,ráadásul lányok,így a Kossuth nevet ők biztosan nem vitték tovább,miután férjhez mentek.Kossuthnak pedig két fia volt,Ferenc és Tivadar.Vagyis bárkinek lehet az utóda a barátnőd.
10/17 anonim válasza:
Szerintem simán lehet,én ismerek valakit,aki Vörösmarty rokona..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!