Lehetséges ez? Vagy csak a barátnőm találta ki?
Figyelt kérdés
Egy barátnőm azt állítja h Kossuth Lajos rokona, merthogy megtalálta a nagyon régi családfájában. Szerintetek ez lehetséges? mert én nem hiszem el xD2011. jan. 2. 15:38
11/17 anonim válasza:
Kedves kérdező! Kossuth Lajos vagyok és a másvilágról írok. Ellenőriztem a családfánkat és attól tartok tévedés történt, nincs köztem és a barátnőd között rokonság. Szerintem összekevert engem egy 20 sz. eleji névrokonommal, viszont amikor ő feltűnt, akkor én már halott voltam.
12/17 anonim válasza:
Na és? Kit érdekel? És ha a rokona is, attól ő még nem lesz Kossuth Lajos. Legfeljebb neki abban kellene gondolkozni, hogy hogyan lehetne méltó utód. Anélkül csak fölösleges feltűnési csimbum.
14/17 anonim válasza:
Akkor a barátnőd az én családfámhoz is kapcsolódik, mert az enyémben is benne van. Szívesen felvenném vele a kapcsolatot.
légyszi írjatok rám privibe! Ez komolyan érdekel.
15/17 anonim válasza:
Hogyne lenne lehetséges. Feltennék egy kérdést hozzád, kedves kérdező! Ugye Kossuth az 1800-as évek elején született... csak egyenes ágon van mondjuk 64+ egyenesági őse a barátnődnek az államférfiig.. tényleg ennyire elképzelhetetlen, hogy 7-8-9 generációnyi emberből ne futná Kossuth-ra?:) ha csak azt nézed, hogy ennyi emberből rengeteg családnév jön be az ősök révén a családfába, szal elképesztően sok... simán elképzelhető, elvégre a híres embereknek is vannak le és felmenői.
16/17 anonim válasza:
Mért ne lehetne lehetséges?Nézzétek meg újra együtt azt a családfát!
17/17 anonim válasza:
Persze... Nekem nagypapám Bruce Lee volt, nagymamám meg egy szamuráj. most meg alig látok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!