Szerintetek előnyére vagy hátrányára változott a barátnőm?
Több fiatal él így, mint gondolnád. Ahogy nagyon sok 30-40 éves (ahogy én is) jár el a párja nélkül is szórakozni, kikapcsolódni.
Ez nem kor, hanem mentalitás kérdése.
Nem nagyon tudsz mit kezdeni ezzel.
Tényleg fiatal még ehhez a "felnőttes" élethez... Azonban, ha ő nem akar, Te nem tudsz változtatni!!! Marad a próbálkozás arra, hogy legalább néha kirángasd a hétköznapokból...
Nekem ez a szám jutott eszembe a leírtakról:
Talán, ha elküldenéd neki, elgondolkodna...
Az álmos, kedvetlen, enervált, az nagyon azt jelzi, hogy ingerszegény az élete.
Nekem is akkor volt ilyen időszakom, amikor az akkori kapcsolatom egy langyos posvány volt. Sokáig tartott, amíg rájöttem az összefüggésre, addig az időjárási frontokat, az étkezésemet, mindent hibáztattam.
Vannak emberek, akik benne ragadnak fiatalon egy nem túl jól működő kapcsolatban. (Bár nem te vagy, aki eldönti, hogy az ő kapcsolatuk rossz, de tegyük fel, tényleg az)
Ez valószínű pszichológia, vannak olyan típusok -szolgák, áldozatkészek, mártírok, stb- akik önként vállalják ezt a sorsot, és minden egyes év elteltével csak egyre nehezebb lesz kilépniük.
Van aki panaszkodik, van aki csendben tűri.. De az ő választásuk. Egy ideig furcsálltam, de mostanra rájöttem, hogy ezeknek az embereknek így jó. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!