Nos felnőtt gimnáziumba jár,ahol negyedévente van vizsga.De soha nem látom nála egy ellenörzőt,vagy valami ami bizonyítaná azt,hogy jók a jegyei,nem bukik meg stb..Én unszoltam már,hogy kikell járnia az iskolát,ezért ilyen iskolába ment,ahova nem kell bejárni,csak vizsgázni stb.Aki iylen helyre járt,vagy tud valamit erről,az segítsen:van valami ellenörző féleség,vagy papír amit vizsga után kapnak?Mert ő aztmondta nincs semmi...Köszi a válaszokat előre is.23.L
Amikor én jártam esti gimibe,akkor attak ijen vizsgalapot, a nevünk címünk, és belűl az eredményeink voltak.5 éve.Nem tudom azóta valtozott-e de 2-szer jártunk délután iskolába.
2010. márc. 19. 04:44
13/28 anonim válasza:
Ellenörzö csak a nappali tagozaton van, estin, leveleön nincs. A vizsgákról van bizonyitvány, elöbb semmi, mert oda - elvileg - felnöttek járnak. Már 18 év felett sem kell , hogy a jegyeket a szülöknek megmondja a tanár, mivel aki nagykorú, az saját maga felelös a viselkedéséért, a tanulmányi eredményeiért is. Olyan meg nincs, hogy a tanár lefénymásolja a jegyeket - megmutatja a tanulónak és kész - mivel felnött nem tartozik senkinek elszámolni.
A barátnöd meg ha nem akar tanulni, akkor te ne eröltesd, mert úgy nem lesz úgyse eredménye - meg milyen jogon ellenörzöd, illetve gyanusitgatod.
2010. márc. 19. 07:13
14/28 anonim válasza:
Legfeljebb annyit tehetnek a szülei,hogy megkérdezik az iskolát,hogy van-e ilyen tanulójuk? Erre valószínűleg válaszolnak nekik.
2010. márc. 19. 07:23
15/28 anonim válasza:
ma 07:23-as: ha a "gyerek" már betöltötte a 18. évét, akkor az iskola még a szülöknek sem adhat felvilágositást arról, hogy van-e ilyen tanulójuk.
2010. márc. 19. 07:25
16/28 anonim válasza:
Én is estire járok és nincs semmi nyoma!Csak a bizonyítvány majd év végén!Felvilágosítást meg nem fognak adni senkinek.Legalábbis ha normális az iskola.Mindenki eltudja dönteni,hogy milyen életet szeretne magának.Én nem szeretném ha kutakodnának utánam felnőtt nő létemre és nem is tolerálnám,ugyhogy vigyázz kérdező,nehogy te gyere ki rosszul az aggódásodból!
2010. márc. 19. 07:35
17/28 anonim válasza:
Nincs ellenőrző! Lehet kicsit jobban kellene bíznod benne!?...
2010. márc. 19. 07:42
18/28 anonim válasza:
Egy esti iskolában nem fognnak úgy osztályozni, hogy 3-as a magyar dogát stb. Itt sajnos majd csak akkor kap valamit, ha le fog vizsgázni, mégpedig a bizonyítvány.
Az, hogy a barátnőd már egy füzetet sem hord magával, nem jegyzetel a saját dolga, de hogy valakinek annyi esze legyen, hogy nem fogja fel, hogy kell a biz, akkor no comment
2010. márc. 19. 08:17
19/28 anonim válasza:
Én is ilyen felnőtt szakképzésre járok hétvégente és nálunk semmi ilyen ellenőrző meg ilyen dolgok nincsenek... bármennyire is hihetetlen. Pallas70 a suli neve.Mi sem kapunk papírt a vizsga eredményről,fent van a neten az eredmény,ott meg lehet nézni és ennyi. Egyébként jó suli,ajánlom mindenkinek.
2010. márc. 19. 09:07
20/28 A kérdező kommentje:
Nem is értem,hogy miért kell rosszindulatú kommentárokat írni...miaz hogy nem bízok,meg miaz hogy gyanusítgatom?Számtalanszor eljátszotta a bizalmunkat(sokunkét)én vagyok az egyetlen aki törödik vele:S:S:S:S Sajnálom ha némelyik ember nem tudja mi az a törődés,vagy barátság az már legyen agyes válaszoló dolga,Érettségivel sem lehet manapság nagyon megélni,nemhogy a nélkül!19 éves leányzoról van szó,nem mondanám még hűde felnőtt nőnek.Nem tudom mire ez a nagy felháborodá egyeseknél,hogy én hogy merek kutakodni.Sőt ha másokat megnyugtat ma el is mondtam neki,hogy tettem fel ide kérdést róla!Soha nem voltam sunyi,vagy önző vagy akármi,amíg nem ismeritek a helyzetet teljesen,nemkell leszólni a másikat.Eza Ti szegénységi bizonyítványotok:SPunk tum..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!