Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ez vérfertőzés?

Ez vérfertőzés?

Figyelt kérdés

Szóval tetszik az egyik rokonom. A nagyapja a mamám testvére. Nem vagyok otthon abban, hogy melyik rokoni kapcsolatnak mi a neve, úgyhogy bocsi hogy furán fogalmaztam. Ha ez nem számít vérfertőzésnek, akkor hogy mondjam el neki?

Még annyit, hogy egyikünk se múlt 14 (pontos kort nem írok).

2015. szept. 14. 15:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
55%
Másodfokú unokatestvérek vagytok. Törvény engedik, a gyermek elvileg egészséges lenne, de van kockázata, sőt genetikai szempontból, ha a gyermeketek teljesen egészséges lenne, lehet az unoka nem lenne teljesen egészséges. Ilyen estben érdemes genetikust megkérdezni személyesen! AZért a gentika tud fura dolgokat produkálni.
2015. szept. 15. 08:30
 22/23 anonim ***** válasza:
78%
Nincsen más lány az általánosban? Esküszöm nem értem, hogy miért rokonokat kell kinézni...
2015. szept. 15. 10:39
 23/23 anonim ***** válasza:
79%
Vannak olyan kultúrák ahol elfogadott az hogy rokonságon belül házasodhatnak! Általában a szülők tolják össze őket , természetesen a pénz miatt! Ezután születnek a beteg gyerekek,és lehet az államtól jó kis segélyt,pénz kérni rájuk... Síránkozni egy életen át hogy beteg a gyermeke! Felelőtlenség, emberi életekkel játszadozni a szerelem nevében!!!!
2015. szept. 15. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!