A nagymamám testvérének az unokája az milyen rokonom? és ha netán vele futok össze az ágyban az vérfertőzés?
Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 04:24
1/12 anonim válasza:
Másod unokatestvér.
Háát.. nem hiszem hogy ez már vérfertőzés lenne.
Házasságot köthetnél vele ha jól tudom szóval szerintem nem az.
2/12 anonim válasza:
De sok degenerált van, aki rokonnal képes összefutni az ágyba.
3/12 anonim válasza:
Alapjáraton is annyi retardált született az elmúlt időszakban, szóval ha vérfertőzés hanem, tök mind1 :D
4/12 anonim válasza:
Emlékszem, általános 7-ben jött egy új osztálytársunk. Jóképű srác volt, tetszett. Nagyon rövid idő alatt kiderült, hogy másod unokatesóm. Hát többé már nem tetszett. Gusztustalannak tartottam rágondolni, hogy esetleg lehetne valami köztünk.
Szerintem még a másod unokatesóval kötött házasság nagyon beteg. Annyi ember él a földön és pont egy rokonnal kell hálni?
5/12 anonim válasza:
magyar jog szerint még az első unokatesóval is köthetsz házasságot...sőt volt szó róla, hogy akár nagybácsi-unokahúg is házasodhasson...nem tudom, hogy az végül bekerült-e a ptk-ba és mos nincs kedvem utánanézni
6/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. házasodni nem akarok semmiképp és szerintem ő sem. csak egy kis etyepetye lesz szerintem.
2015. aug. 9. 11:20
7/12 jade48 válasza:
A másod-vagy a dédunokatesód. Szerintem, annyira nem közös a génetek, hogy vérfertőzést kapj, szóval nem lesz semmi bajod. De nincs több srác? Miért pont a rokonoddal kell?
8/12 anonim válasza:
Én is másod unokatestvérrel házasodtam. Sokan mondták, hogy vérfertőzés, főleg mert testvérekként nevelkedtünk, de nem igazán zavart. A gyerekeink is egészségesek. Egy lányunk van és iker fiaink. Szóval szerintem nyugodtan. :D
9/12 anonim válasza:
De vérfertőzés az nem úgy van, hogy te kapsz el valamit és beteg leszel, ez nem egy betegség, hanem ha utód születik akkor esetleg neki lesz valami baja. Nem?
10/12 anonim válasza:
Szerinted mitől voltak randák az angolok a középkorban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!