Vérfertőzés e, ha a nagymamám első-unokatestvérének az unokájával házasodok össze? És vérfertőzés e, ha a nagymamám testvérének az unokájával házasodok össze?
Hát ha van gusztusod hozzá :-((
Sajnállak
az elsö esetben 3-ik unokatestvérek vagytok a második esetben meg másodunokatestvérek.
vérfertözés ha egyenesái rokonnal sexelt, (pl.szülö gyermekével, unokájával, testvérek)
sissi királynö elsöunoktestvérével házasodott.
de sokszor a másod harmadunokatestvérek nem is tudják hogy rokonok.
azért még mindíg jobb eset mint ha a csillagok háborújában nem derül ki hogy leia luke testvére és összeházasodnak :D
Nem minősül vérfertőzésnek (nem közeli rokonság) és ne hagyd magad.
mivel egyházi eredetű törvény, végülis ha Ádámtól és Évától származunk akkor gyakorlatilag mindenki vérfertőző
Anno az uralkodó családok mind egymás közt házasodtak, ezért egy idő után elfogyott a választék és csak unokatestvérek maradtak. Rengeteg retardált gyerek született ebből kifolyólag.
Még ha nem is bünteti a tövény és a válaszolók többsége mind tolerálja, azt meg kell jegyezni, hogy bármiféle azonosság megsokszorozza a retardált gyerek születésének az esélyét.
Akar a brant házasodni velük, kedves első válaszoló! Azért gondolhattad volna hogy nem vagyok ilyen helyzetben, mert nem 1 példát kérdeztem hanem kapásból kettőt. Csak minap találkoztam a nagymamám testvérének az unokájával akiből szép szál legény lett, és akkor jutott eszembe ez a kérdés. De sose tudnám megtenni mert úgy nőttünk fel hogy rokonok vagyunk, úgyhogy szóba sem jöhet!
A többieknek köszönöm a választ!
Ezen a "Az apám első unoktestvére felesége a menyének az anyja az én férjem édesanyja testvérének a lánya" már 10 perce töröm a fejem de nemigazán tudok rájönni annyira bonyolult már :D
A törvény már nem tiltja az ilyen házasságot, a genetikai tényezőkről meg szerintem Czeizel Endre levegővétel nélkül két órát bírna neked beszélni.
nem akarok én gonosz lenni, de az vagyok:-)))
Van itt a városunk mellett egy falu. Olyan "gazdag vagyok, de nem költöm el, de nem kell más kölke, ezért a faluból házasodom" típusúak. Na apám, itt aztán mindenki-mindenkinek több szálon rokona.
Érdekes emberek is, nem mondom. Olyan hírek járnak róluk, hogy:
1, Mielőtt bekapcsolják a tv-t felsepernek, nehogy piszkot lássan a tv bemondó, ha szétnéz.
2. Annakidején gyűjtést szerveztek Isaura felszabadítására...
Szóval: kicsit debilek. De komoly. Nem véletlenül terjednek róluk ilyen történetek.
Nekem is lett volna egy udvarlójelöltem, mikor kimondta, hogy honnan származik, húú... egyből offoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!